Насловна Политика Андрија Мандић: На нас не утиче ни Београд ни Москва, не трчимо...

Андрија Мандић: На нас не утиче ни Београд ни Москва, не трчимо у амбасаде!

Предсједник Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић казао је, гостујући у емисији Клуб А на Телевизији А1, да нико нити из Београда, нити из Москве не утиче на вођење њихове политике.

На нашу политику утичу само грађани, који су нам дали повјерење на изборима и нико други. Ми никада нисмо трчали по амбасадама и такође никад нисмо тражили од неког да нам дозволи да урадимо ово или оно, рекао је Мандић.

Коментаришући избор Зорана Брђанина за директора Управе полиције, Мандић је нагласио да и даље сматра да је најбоље рјешење био Дражен Медојевић.

Oно што би нама можда дало неко увјерење да ми имамо погрешну представу, да можда ми нисмо у праву, била би чињеница да Брђанин након смјене помоћника, те исте помоћнике суспендује, посебно оне који су осумњичени за најтежа кривична дјела и повезани су са организованим криминалом, да им одузме полицијске значке, службено наоружање, отвори истрагу против њих и крене у поступак утврђивања њихове имовине и лица повезаних са њима, навео је он.

Како је истакао, мора се знати како ти људи, који су читав живот провели у полицији са платом од 500 или 600 евра, данас имају милионе.

За неке се говори и десетине милиона евра, што некретнина, што вриједности са којом располажу, па да се онда могу упарити подаци да ли су ти штитили Црну Гору, да ли су спроводили закон или су пунили властите џепове, њихове и њихових пријатеља, тако што су били саставни дио велике организоване криминалне групе, рекао је Мандић.

Најновији чланци

Два бурна никшићка дана (15. и 16. април 1941. године): Са Капиног поља у избјеглиштво полетјело преко 200 чланова Владе Краљевине Југославије!

Пише: МУХАРЕМ БАЗДУЉ Пре тачно осамдесет година, петнаестог и шеснаестог априла 1941, Југословенско ратно ваздухопловство пребацило је са Капина поља код Никшића у Грчку нешто...

Одложена сједница одбора: Списак нових чланова Савјета РТЦГ у понедјељак!

Скупштински Административни одбор одложио је јучерашњу сједницу на којој је требало да утврде коначну листу кандидата за чланове Савјета Радио-телевизије Црне Горе (РТЦГ), а...

Европска комисија: О тужилачким законима у мају!

Европска комисија (ЕК) објавиће у мају став о реформама у правосуђу и моделима промјена у тужилаштву, када буде објављен радни документ о поглављима 23...

Дритан Абазовић: Имамо податке да Веселин Вељовић и још четворо полицајаца организују протесте!

Дритан Абазовић, потпредсједник Владе Црне Горе, тврди да имају оперативне податке да Веселин Вељовић и још четири особе од којих су неки бивши, а...

Ерол Рамусовић на НАТО и ДПС глупостима: Русија и Србија кују куле над Црном Гором, док Бајден чува црногорски каменoлом!

Пише: Иван Милошевић Када прочиташ овог Ерола Рамусовића из БИХ тачно то дође да му кажеш: не с..., мајке ти! Ерол кука над Црном Гором...