Насловна Политика АНДРИЈА МАНДИЋ: Милојко да почне нове преговоре, тунел као да је копао...

АНДРИЈА МАНДИЋ: Милојко да почне нове преговоре, тунел као да је копао Ел Чапо!

Предсједник Нове српске демократије Андрија Мандић био јегост је емисије „Линк“ на Радију Црне Горе.

Мандић је рекао да гледамо филмске сцене код Вишег суда у Подгорици, и да све подсјећа на познатог „Ел Чапа“, нарко-боса из Мексика, који је копао тунеле за бјекство из затвора и шверц дроге. Нагласио је да је тунел доказ да црногорска мафија не преза ни од чега да би остварила своје криминалне интересе.

-Сада ћемо чути бројне спекулације које имају понекад за циљ да скрену истрагу у погрешном смјеру, али најважније је да се сазна цијела истина о овом догађају, рекао је Мандић.

Он наводи да од вишепартизма није било мандатара који је имао лакши посао од Милојка Спајића. Мандић каже да је мандатар морао да иде ка широј подршци за реформу правосуђа и борбу против корупције, али се умјесто тога, сасвим несхватљиво, окренуо подршци од само 41 посланика.

ије тачно да смо одбили пет понуда мандтара, то јавност добро зна. Ми смо понуду коју смо чули јавно прихавтили, нагласио је Мандић.

Он је казао да сада имамо покушај да се већинска воља грађана на изборима претвори у супротност. Наводи да очекују да мандатар ипак препозна да власт треба формирати на темељима августа 2020. године.

-Било би мудро да мандтар, када је увидио да нема већину, почне нове преговоре са партијама које су побиједиле на изборима 30. августа. Наравно, из аутентичне представнике мањинских народа у црногорском парламенту, казао је Мандић.

Он је подвукао да немају ни јасну представу о томе како би влада требало да изгледа и како би се дијелили ресори. Сматрали су, каже, да је зато важно да мандатарова понуда буде јавна.

Ми само тражимо да буде испоштована воља народа, подвукао је Мандић.

Упозорава да је на сцени покушај преваре грађана који су гласали за промјене.

Ја вјерујем да људи не пристају тако лако на преваре, да некоме дају глас а да он тај глас изневјери, истиче Мадић.

Осврћући се на изјаву званичника САД Габријела Ескобара да „у владу не треба уводити антизападну странку“, Мандић каже да је у питању необавијештеност, јер ЗБЦГ је коалиција, а не странка.

Ми у нашим програмима, имамо опредјељења да Црна Гора буде дио ЕУ. Ми нијесмо антизападна странка. Ми смо и прихватили принципе мандатара. Рекли смо и да стављамо мораторијум на питање чланства у НАТО, казао је Мандић.

 

Најновији чланци

Упокојио се Светислав Домазетовић

Данас се упокојио Светислав Домазетовић. Престало је да куца срце пријатеља и сарадника овог портала и мене лично.  Памтићу Светислава по бриљантним политичкими животним запажањима...

СРПСКО ЛИЦЕ ПОДГОРИЦЕ – „ВАРВАРИ“: Развили натпис посвећен палим Србима у Бањској!

Навијачи домаћег тима "Варвари" су на синоћњој утакмици Будућност-Младост истакли натпис  са именима убијених Срба на Косову. Они су у 28. минуту раширили транспарент са именима...

СРАМОТА: Одмаралиште на Веруши пропада!

Чувено дјечје одмаралиште на Веруши овог љета није било отворено за најмлађе. Неисправна вода, неулагање, девастација природе - највећи су изазови са којима се...

ЈЕЛЕНА БОЖОВИЋ: По први пут попис ће се одржати у атмосфери слободе!

-Не постоје објективни разлози да се попис становништва одложи, изјавила је за ТВ АДРИА посланица коалиције За будућност Црне Горе Јелена Божовић. Она истиче важност...

БАЊСКА: „Нетко беше Страхињићу бане“!

Пише: Мухарем Баздуљ, књижевник и новинар Нешто уочи формалног проглашења независности од стране албанских власти из Приштине, Дејан Јовић је у једном тексту понудио оригинално...