Насловна Колумне АГОНИЈА 23, утакмица и мајка наша милиција: Кокарде против соколова!

АГОНИЈА 23, утакмица и мајка наша милиција: Кокарде против соколова!

Пише: Иван Милошевић

Стижу, мајке ми, стижу! Инвазија кокарди, нових и старих четника, вељесрба и малосрба, окупатора и издајника, туђих слугу и трабаната, најављена је за понедјељак. Њихов скуп заказан је у 20 сати на стадиону под Горицом, а на њему ће конспиративно бити одређен домаћи задатак и формираће се основна структура новог терористичког антимонтенегринског покрета, припадници ће се разврстати на водове и чете, опремиће се потребним  материјалом и утврдити ратни распоред и мјеста за мобилизацију!

Повод за најновију мобилизацију кокарди разних врста је фудбалски меч између Србије и Црне Горе! То није само меч, то је више од игре, то је почетак или крај инвазије вељесрпских странаца и Данајаца, искварених и до дна душе задојених противника црногорске независности и нашег вољеног вође Мила! У понедјељак под Горицом се неће играти утакмица, биће то нови Вучји До, Граховац, Мојковац, биће то нова Мартинићка битка, опсада Скадра! Непријатељи овога пута неће бити Турци, него Вељесрби и њихове домаће слуге у Црној Гори, односно домаћи издајници и четници! Ко побједи имаће прилику да уђе у историју и да се о њему пјева уз гусле! 

А мајка наша, наша полиција, осјетила је непогрешивим инстинктом ДПС-а и захваћена АГОНИЈОМ њеног шефа, да се у понедјељак нешто спрема. И на вријеме је дигла узбуну, ангажовала резервни састав, ирачке дронове и остале робове и већ издала саопштење! Каже да ће да снимају утакмицу, односно нову опсаду Скадра, пардон Монтенегра и да нема шанси да им нешто промакне. Снимиће и глисте испод травнате подлоге стадиона и открити њихове канале и јатаке! И глисте у понедјељак вече биће испитане и биће утврђена њихова комплетна крвна слика, а уколико буду имали мањак монтенегринских крвних зрнаца, а вишак кокарди и војвода, има скроз да најебу! Ископаће их наша милиција, па да у земљу пропадну! 

А за оне на трибинама биће припремљен посебан одбор за дочек. Моћи ће да уђу само пунољетни грађани, односно одсудну битку за црногорску независност моћи ће да прате само из личну карту, а пожељно је да понесу са собом племенски и братственички родослов! Неће да наша мајка милиција гата, па да јој нешто промакне, јер у понедјељак је бој гдје бој не бије свијетло оружје, него кокарде и соколови! То ће моћи ће да прате само провјерени гледаоци! Пропустиће Катуњане и оне из Цуца, док они из Берана и Пљеваља нека и не долазе, биће одбијени на резервне положаје и ускратиће им се сва могућа логистика! Неће имати гдје ни да попију чашицу ракије и поједу ћевапе, јер домаће слуге и домаћи издајници нема шта да траже у понедјељак вече на стадиону под Горицом! 

Каже наша полиција да у понедјељак вече меч неће одиграти Црна Гора и Србија, него ће играти кокарде против соколова! И то неће бити обична борба, него је у питању част и образ, историја и праисторија, идеологија и братоубулачки рат, нова Сутјеска и Неретва, Лијевче Поље и Зидани Мост! И зато ће ту борбу моћи да посматрају само одабрани, они који ће сјутра моћи насљедницима да пренесу утиске из тога боја, прогласе нове јунаке, односно новог Марка Краљевића, Бановић Страхињу, Мила Јововића и Јанка Вукотића!

Када у Подгорици гостује нека репрезентција Србије то није славље спорта, то је скуп високог ризика са претећим терористичким моментима инспирисаним кокардама, вељесрпством и одбраном ничим нападнуте монтенегринске независности! 

Полиција чији се главни људи опужују за везу са криминалом, криминализију једну утакмицу тимова из двије братске државе, а гледаоце третирају као дилере дроге и утврђују им идентитет и питају за досије у Интерполу! И то није АГОНИЈА! Јесте, људи, браћо и сестре, јесте то АГОНИЈА Миловог кабинета и његове партијске бусије и она се шири геометријском прогресијом и захватила је старо и младо! Гушимо се и не видимо прст пред оком од те АГОНИЈЕ! 

Само једно је сигурно. Полиција распознаје све финесе АГОНИЈЕ и прекосјутра нема шансе ко да им умакне. Има да снимају, копају, легитимишу и стимулишу док им очи не испадну, а и када испадну ангажоваће резерву, да и њима очи испадну, али кокарде неће проћи! Тако ми Мила и његове АГОНИЈЕ!

Најновији чланци

ИЗ БЕРАНА ПОРУЧЕНО: “НЕ ДАМО НИ ЈЕДАН ПЕДАЉ СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ“!

У организацији грађана Берана организован је спонтани протесни скуп у знак подршке Србима на светом и распетом Коосову и Метохији. Грађаани су у протесној...

ТРИ „С“

Пише: ђакон Павле Љешковић "Опростите, јесте ли ви свештено лице? И није ми баш неко паметно питање. Наравно да јесте свештено лице, док носите ту...

Људи, је ли могуће: Савез комуниста подржао Бора и Рамиза, пардон Алексу и Дритана!

Безрезервна подршка Савеза Комуниста Коалицији ,,ХРАБРО се броји!” на челу са Алексом Бечићем и Дританом Абазовићем на предстојећим парламентарним изборима 11. јуна, казао је...

Дарио Вранеш: Лаки (ДПС) је мало нервозан, дошао је крај монтенегринске хистерије и идеологије Секуле Дрљевића!

Поштујем Устав Црне Горе, казао је предсједник Општине Пљевља Дарио Вранеш, коментаришући одлуку да наложи установама чији је оснивач локална управа да истакну поред...
video

ФИЛМ: Кнез Арсен Карађорђевић!

Рођени брат Петра Првог Карађорђевића, велики командант руске и српске армије - а заборављен, науштрб измишљених хероја. Захваљујем сабрату, сапатнику, саветнику, пријатељу, режисеру Милану...