Насловна Колумне АГОНИЈА 20, Милове медијске трубе: Агитација агента вељесрпства, Сибира и Владивостока од...

АГОНИЈА 20, Милове медијске трубе: Агитација агента вељесрпства, Сибира и Владивостока од Бијелог Поља до Бара!

Пише: Иван Милошевић

Јаков агент вељесрпства, Вучићев човјек, Путинова узданица – сричу у глас ДПС колумнисти! Николаидис, Шуковић, Калезић, Бурсаћ, чак и страни плаћеници, пардон журналисти, намерачили се и заузели Милову бусију и нишане, нишане! Све што није по вољи ДПС-а смјештају негдје у околини Теразија, откривају плаћене рачуне и вечере у београдској „Москви“ и тајне канале утицаја кремљанских сила из најближе околине Путина. Какав рат у Украјини и обрачун са Западом, каква Кина и бакрачи! Путин нема преча посла него да инсталира свога човјека у Црној Гори, одреже му апанажу и домаћи вељесрпско-руски задатак, да уради све што може да оствари њихов утицај на Балкану и ових несрећних пола милиона одраслих поведе пут Истока, изведе на стазе Азије, зближи са Топчидером и Сибиром и приближи београдској кошави и сибирском мразу, окрене кључ у балканској брави и ову јад и биједу, како рече Мило, закључа у вељсрпско-вељеруској соби, са погледом на Балтик и са пејзажима Аде Циганлије, Крима и Владивостока! 

По процјемама Миловог медијског оркестра и нарочито првих труба, Путин јуче није разговарао са кинеским предсједником, него је у тајном подруму Кремља примио Јакова и то након што је Јаков добио инструкије од руског патријарха и то ковертиране и адресиране на први кабинет Српске Православне цркве и одредио му циљ 2. априла. Путин је јуче Јакову, а не Си Ђипингу, тутнуо у руке нови планетарни поредак за будућих 100 година и са неколико крстарећих ракета и осталих пакета вратио га у Црну Гору да спроведе нову руско-кинеску-српску агенду владања свијетом у којој нема мјеста за Црну Гору, Мила и његов проевропски пут!

Машта може свашта, а ова медијска, напуцана са врха предсједничког кабинета, шири АГОНИЈУ једног човјека и једне странке, који се ближе своме политичком крају. Колико нарације и остале комуникације они употребљавају да представе Црну Гору као главну освајачку мисију руско-српског свијета, без које ће се сва државна и остала творевина у Београду и Москви срушити као кула од карата! И посљедњи стадијум тог малигног утицаја руско-српског свијета најављују Јаков и Милојко и уколико овај први постане предсједник то значи да Вучић и Путин могу мирно да оду у кревет и одсањају коначно свој велики комплетирани великодржавни сан са освојеном Подгорицом у центру! 

Гдје нађоше у Јакову агента руско-српског свијета? Шта то у њему мирише на српску шљивовицу и руску вотку, моравац и казачок? Гдје у Јакову открише хајдука и атамана, насљедника Гарашанина и Романових?

Јаков мени одаје слику вјерног посјетиоца и обожаваоца кабинета амбасада, посебно оних са сликама Пикадилија и Биг бена или кипа Слободе и Менхетна. И сам се хвали академским образовањем из тих крајева, а и политичка прича му је таман амабасадорска. Не интересује га прошлост, а будућност само уколико је у бојама британске империје и америчке дуге! Али џабе, друштво медијских пријатеља Мила и ДПС-а, вергла другу, стару причу и Јакова смјешта у београдска и московска предграђа! 

Јаков ми уопште није симпатичан, за Милојка немам ријечи, и не знам шта пије друштво медијских пријатеља ДПС-а када у њима виде обрисе руско-српског свијета, али наслућујем ко им плаћа туре! И док има неко да плаћа и пије, биће ових медијских конструкија и реконструкција, спиновања и аминовања, бурликања и скакања, а посебно до 2. априла. Има да се множи и размножи друштво мртвих пјесника, пардон, хтједох рећи, друштво младих политичара са боемским заносима филованим поезијом Диса и Пушкина! Чиста медијска АГОНИЈА и за њу није потребна ни шљивовица ни вотка, чак ни лимунада, она преде своју причу природно, као да им је од ђеда остало и као да им је све то причао једном и једнога дана Броз и Кардељ или Лењин и Берија, па они сада ту причу шире од Бијелог Поља до Бара!

Гдје нађоше Јакова да му налијепе етикету агента руско-српског свијета, само Бог зна, а и он се нешто двоуми! Уколико је Јаков нечији агент онда више личи на Шерлока Холмса или Прљавог Харија него на Ранковића и Берију!

Дајте момци и ДПС потомци, медијски првоборци и остали хорци, смањите причу и не надувавајте балон АГОНИЈЕ Миловог вељецрногорског свијета и вијека и не откривајте завјере тамо гдје их нема и не требите руску степу и србијанску пшеницу! Близу је 2.април, односно крај ваше приче, па већ данас гледајте шта ћете да радите сјутра! Апанаже ће након 2. априла пресушити, па више неће бити ића и пића и осталог мерака. Све долази на своје, па и рачун за ширење вељемонтенегринског Миловог свијета под кодним називом – АГОНИЈА!

 

Најновији чланци

ИЗ БЕРАНА ПОРУЧЕНО: “НЕ ДАМО НИ ЈЕДАН ПЕДАЉ СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ“!

У организацији грађана Берана организован је спонтани протесни скуп у знак подршке Србима на светом и распетом Коосову и Метохији. Грађаани су у протесној...

ТРИ „С“

Пише: ђакон Павле Љешковић "Опростите, јесте ли ви свештено лице? И није ми баш неко паметно питање. Наравно да јесте свештено лице, док носите ту...

Људи, је ли могуће: Савез комуниста подржао Бора и Рамиза, пардон Алексу и Дритана!

Безрезервна подршка Савеза Комуниста Коалицији ,,ХРАБРО се броји!” на челу са Алексом Бечићем и Дританом Абазовићем на предстојећим парламентарним изборима 11. јуна, казао је...

Дарио Вранеш: Лаки (ДПС) је мало нервозан, дошао је крај монтенегринске хистерије и идеологије Секуле Дрљевића!

Поштујем Устав Црне Горе, казао је предсједник Општине Пљевља Дарио Вранеш, коментаришући одлуку да наложи установама чији је оснивач локална управа да истакну поред...
video

ФИЛМ: Кнез Арсен Карађорђевић!

Рођени брат Петра Првог Карађорђевића, велики командант руске и српске армије - а заборављен, науштрб измишљених хероја. Захваљујем сабрату, сапатнику, саветнику, пријатељу, режисеру Милану...