Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ОД ШПИЈУНА ПРЕКО БАНОВИНА ДО КРАЉА: Црвени антисрпски 9. октобар!

Пише: Иван Милошевић

Срби треба добро да запамте 9. октобар 2024. године. Toлико агресије, негативних емоција и оптужби изговорених само у једном дану пријете да Србе смјесте у мишју рупу. И да из ње не излазе једно десет година, а и да из рупи не цијучу, него да без гласа подносе све оно што их сналази и што ће их снаћи!

Почело је од новог логоа скупштине. Само што је Андрија Мандић показао како ће лого изгледати кренула је антисрпска лавина. Прво од ДПС-оваца који су све протумачили у складу са својом двоценијском агендом, односно да је Црна Гора србијански доручак или ужина и има да је Београд поједе док си рекао кекс. Подсјетили су се ДПС-овци свог комунистичког тумачења Подгоричке скупштине, односно тобожње вељесрпске окупације и злочина које су Србијанци и домаћи издајници учинили над Црном Гором и још су додали да је у Зетској бановини Црна Гора изгубила своју територију и да је постала београдска покрајина. Ови ДПС-овци као да су пали са Марса и то оног кумровачког, па не знају или неће да знају да је Зетска бановина била дупло већа од тадашње Црне Горе и да тадашња краљевина није имала покрајине ( то је комунистички изум). Али, шта је то много важно, битно је да ДПС све зна или ништа не зна и своје (не)знање представља као једино исправно. Сви остали појма немају или су домаћи издајници! 

Чудо једно да ДПС-овци неће ни да прихвате симболе и ако долазе са Цетиња уколико их предложи Србин. Одмах им је то сумњиво и у том предлогу не виде Мандића и домаће Србе, него препознају Вучића, Путина, Светог Петра, апостола Павла… 

И још када је Мандић поменуо краља Александра! Као да је отворио Пандорину кутију или врата пакла! Из ДПС и осталих подземља покуљали су лавине оптужби за нестајање Црне Горе, вапај за црногорским спасом и забијање глоговог коца у срце несрећног српског краља и његових насљедника. Џабе што је пола његове крви са Цетиња, за комунистичке насљеднике нема веће јереси од монархије и посебно Карађорђевића. Прије би прихватили Дучеа као вођу, него краља Александра! 

И као крешендо данашњег антисрпског дана дошао је предлог за преиспитивање неких НВО и откривање да ли су страни агенти. На могућност да се открије неки страни шпијун у редовима НВО, устало је и мало и велико да одбране слободу НВО и пут у Европу. Чак је реаговао и Дигитални форензички центар, по свему судећи обавјештајна филијала НАТО-а у Црној Гори, која каже да је намјера поменутог предлога да уведе Путина у Црну Гору на мала врата и да преко њега завлада аутократија и руска чизма. То што овај дигитални и још понеко отворено раде за НАТО или за неку од бројних западних обавјештајних служби није много важно. Битно је да не шпијају за Русе, јер то није демократски, али када то раде за Запад и Нато онда је то њихова грађанска и обавјештајна обавеза! 

Данашњи дан је стопостотни доказ да су Срби у Црној Гори дискриминисани. Могу они и да буду и дио власти, да су министри, секретари и директори, али они су прихватљиви само када ћуте и раде против себе. Чим се усуде да нешто кажу из своје главе сви се удруже да им дођу главе. Уколико то није дискриминација онда не знам шта је. Србин и када ћути је сумњив, а када проговори постаје непријатељ и домаћи издајник број један ДПС-овске Црне Горе! 

Србима је такав статус наметнут већ деценијама и нема те силе која ће то у скорије вријеме промијенити. У Црној Гори су прихватљиви сви, од Монтенегрина, Милогораца, Црногораца, па до муслимана, Бошњака, Албанаца, Турака, али Срби су унапријед сумњиви и сваки њихов потез мјери се посебним аршинима. Срби у Црној Гори су криви и када ћуте, а када проговоре и трактори не могу да их стигну!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МРАЧНИ ЈУБИЛЕЈИ: Осам деценија од комунистичке окупације Србије!

ДРИТАН МЕСИЈА: Од 30. августа остао сам само – ЈА!

НОВИ ПОЧЕТАК ИЗ КАЗАЊА: БРИКС за Јужне Словене, нову Европу и свијет!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vuk-orovic

ВУК ОРОВИЋ, СРПСКА ДЕМОКРАТСКА ИНИЦИЈАТИВА: Неопходно да српски политички актери у Црној Гори учврсте свој утицај на власт!

ber56

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕРАНА ОД ТУРАКА: Артиљеријско утврђење на Јасиковцу пало 16. октобра 1912. године!

miomir1

WOKE РЕВОЛУЦИЈА: Диктатура дубоке љевичарске државе и рушење традиционалних вриједности!

boja

СРПСКА УМЈЕТНОСТ: Бојана Пековић – “Прожимање”!

grafika

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!