Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КОСМЕТ СРПСКО СТРАТИШТЕ: Код Звечана уклоњена табла на ћирилици, замијењена натписом на латиници, албанском и енглеском језику!

На магистралном путу Северна Митровица-Звечан данас су уклоњене табле на ћирилици на којима је писало „Добродошли у општину Звечан“ и на њихово место постављене табле са грбом Косова на којој прво на албанском и енглеском пише срећан пут, док је на латиници на српском погрешно написано и стоји „Сречан пут“.

Назив је најпре на албанском исписан и то великим словима, а мањим словима је исписано на српском и на енглеском језику, преноси Косово Онлине.

У овој општини Срби чине више од 97 посто становништва.

На самом улазу у Звечан постављена је табла на којој је великим словима на албанском исписано „Мире се вини“, а испод тога на српском и енглеском „Добродошли“, односно „Wелцоме“.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЈУБИЛЕЈИ: Битка на Крусима!

ВЛАДИМИР Г. СОЛОВЈЕВ: Као о Србима деведесетих, Запад данас о Русима пише као највећем злу на свијету!

БРАЋА: Тешко је бити Србин у Хрватској, битно је да се много не истичу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

epa11476746 Former US President Donald Trump is rushed off stage by secret service after an incident during a campaign rally at the Butler Farm Show Inc. in Butler, Pennsylvania, USA, 13 July 2024.  EPA-EFE/DAVID MAXWELL

ДОНАЛД ТРАМП: Свети Архангеле Михаиле, брани нас у борби!

Milo-Djukanovic-1478

САД СЕ ВИДИ, САД СЕ ЗНА, КО СЕ КОМЕ ДОПАДА: Мило позвао Јакова да сарађују, Срби нијесу угрожени, Црна Гора руинирана, а Србија Вељесрпска!

tabla

КОСМЕТ СРПСКО СТРАТИШТЕ: Код Звечана уклоњена табла на ћирилици, замијењена натписом на латиници, албанском и енглеском језику!

Milica-Pejanovic-Djurisic-214-1024x713

МИЛИЦА ЈЕДИНИЦА У ДПС-У: Малигни утицај Москве, Београда и Бања Луке, незадовољна и Кином!

kosovo-zloc-in-sec-anje-stefan-stojanovic-14

ПРИЈЕТЊЕ ТАЊУГУ: Ваши новинари ће добити метак у потиљак када кроче на Косово!