Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПРИЈЕТЊЕ ТАЊУГУ: Ваши новинари ће добити метак у потиљак када кроче на Косово!

Новинска агенција Тањуг добила је данас на редакцијски мејл претеће писмо, које је послала особа потписана као “Трим Бардхи”, у којем се наводи да ће сваки новинар наше агенције “добити петак у потиљак” када крочи на АП КиМ.

Видимо да је у последње време ваша пропагандистичка, шовинистичка и ратнохушачка машинерија звана “Тањуг” постала све агресивнија, користећи шовинистички назив “АП КиМ” за републику Косово, у служби диктатора и ратног хушкача Александра Вучића. Само да знате да пратимо лажи које свакодневно пласирате око државе Косово и Албанаца, као што пратимо кретање сваког новинара ваше псеудомедијске агенције на Косову. Будите сигурни да ће неко од њих добити метак у потиљак сљедећи пут када буде крочио на тло републике Косово. Пратимо све – наводи се у пријетњи.

Тањуг саопштава да је ангажовао све надлежне службе да реагују поводом пријетњи смрћу новинарима Тањуга.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СУДСКЕ ФОРЕ И ФАЗОНИ: Весни Меденици суђење одложено 20-ти пут, задужила судије и адвокате, па од правде ни слова!

УДРУЖЕЊЕ БОРАЦА РАТОВА ОД 1990. ГОДИНЕ: Тражимо од ВДТ-а да измјени споразум са Хрватима о ратним злочинима, постојећи не води рачуна о војницима ЈНА страдалим у “Лори”!

ИЗ СРПСКЕ КРИТИКЕ ОБАВЈЕШТАЈНО БЕЗБЈЕДОНОСНЕ АГЕНЦИЈЕ БИХ: Домаћи шпијуни под котролом СДА, крију податке о вехабијама!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

epa11476746 Former US President Donald Trump is rushed off stage by secret service after an incident during a campaign rally at the Butler Farm Show Inc. in Butler, Pennsylvania, USA, 13 July 2024.  EPA-EFE/DAVID MAXWELL

ДОНАЛД ТРАМП: Свети Архангеле Михаиле, брани нас у борби!

Milo-Djukanovic-1478

САД СЕ ВИДИ, САД СЕ ЗНА, КО СЕ КОМЕ ДОПАДА: Мило позвао Јакова да сарађују, Срби нијесу угрожени, Црна Гора руинирана, а Србија Вељесрпска!

tabla

КОСМЕТ СРПСКО СТРАТИШТЕ: Код Звечана уклоњена табла на ћирилици, замијењена натписом на латиници, албанском и енглеском језику!

Milica-Pejanovic-Djurisic-214-1024x713

МИЛИЦА ЈЕДИНИЦА У ДПС-У: Малигни утицај Москве, Београда и Бања Луке, незадовољна и Кином!

kosovo-zloc-in-sec-anje-stefan-stojanovic-14

ПРИЈЕТЊЕ ТАЊУГУ: Ваши новинари ће добити метак у потиљак када кроче на Косово!