Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПРАВО У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Нијесмо грађанима дали правду, нијесмо похапсили лидере бившег режима, па данас ДПС куца на врата власти!

Небојша Медојевић истиче да смо након 30, августа 2020. године добили Владе које су бјежале од обећања које смо дали народу и које су наставиле све погубне праксе ДПС мафије

На овим изборима грађани су послали двије важне поруке:

Сви сте исти и вршите власт на исти начин као што је ДПС 30 година;
Слагали сте своје бираче да це ДПС мафијаска хоботница одговарати за своје злочине у протеклих 30 година, стоји у својој објави на друштвеним мрежама Небојша Медојевић, лидер Покрета за промјене.

– Зато су бирачи бивше опозиције остали кући. Они нијесу гласали опозицију само због посла у јавној управи и јавним предузећима, интереса, веће плате, службених аута, дневница. Гласали су за нас јер су очекивали ПРАВДУ. Вјеровали су да ћемо испунити наша обећања из пакета “МИЛО ЛОПОВЕ”, поручио је Медојевић.

Забранити ДПС као политичко крило мафије;
Похапсити све кључне вође ове организације и конфисковати им имовину у земљи и иностранству;
Укинути АНБ, УДБУ и отворите тајна досијеа;
Очистити државну управу и безбједносни сектор, тужилаштво и судове од војника и плаћеника ДПС мафије;
Спровести темељну лустрацију;
Повратак на одговорну и одрживу економију са бригом око макроекономске стабилности и одрживог развоја, смањење непродуктивне јавне потрошње и реформе енормне паразитске администрације, уводјење стандарда корпоративног управљања у јавним предужецима и разумна улагања у инфраструктуру, енергетику, пољопривреду и оживљавање домаће производње и извоза;
Деполитизацију дрзавне управе и прекид партијског запошљавањач
Нулта толеранција на корупцију и максимална транспаретност и одговорност у раду, каже у својој објави на друштвеним мрежама Небојша Медојевић

– Нажалост, након дила у мају 2020 године старе и нове власти, добили смо Владу континуитета која је имала само један циљ – да сачува Ђукановића, ДПС и њихов болесни систем, додаје он у својој објави.

Он истиче да смо добили Владе које су бјежале од обећања које смо дали народу и које су наставиле све погубне праксе ДПС мафије.

Партијско запошљавање, оснивање партијских државних фирми, укидање тендера, директне набавке, коруптивни уговори, наставак шверца цигарета и кокаина, заштита Ђукановића и његових кључних људи од кривичног прогона, остављање свих кључних ДПС кадрова по дубини, дипломатији, предузећима, АНБ , Управи полиције, тужилаштву, судовима, истиче Медојевић.

Како каже, ДПС никада није пао са власти. Само је купио вријеме да се стари компромитовани донови повуку без последица и да их замјене нови кадрови који нијесу још компромитовани.

Формирали су прелазну ДПС странку за превару опозиционих бирача ПЕС-а, која је све изненадила бруталним популизмом и програмима базираним на неконтролисаној експанзији јавне потрошње и задужењу. Гомила случајних пролазника подржана ДПС активистима у државним органима стекла је повјерење бирача на јефтином и веома опасном популизму, пажљиво пазећи да не угрози Ђукановића и ДПС мафију, поручује он.

По његовим ријечима ДПС хоботница се враћа на политичку сцену и сада ће покушати да себе представи као неку нову очишћену ДПС. Али ипак стари Дон се појавио на промоцијама у Котору и Подгорици да пошаље поруку свима. Вук длаку мијења, али ћуд никад.

Исти је ово онај злочиначки, мафијашки ДПС који је у смртоносном загрљају држао Црну Гору 30 година. Само је ставио рукавице, навукао силиконску маску и припремио се да докрајчи Црну Гору, али овај пут снајпером са брда. Једним метком. У срце. Без ДНК трагова, каже Медојевић.

Он тврди да је зато сметао.

– Ево вам сад ДПС куца на врата власти. Заједно са својим криминалним и удбашким изданцима узео је преко 40% гласова у Подгорици. Умјесто да су у затвору и да спремају одбране, они се веселе изборним побједама. Имали смо шансу. Нијесмо је искористили. Историја ће нас сурово казнити, закључио је Небојша Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

САД СЕ ВИДИ, САД СЕ ЗНА, КО СЕ КОМЕ ДОПАДА: Мило позвао Јакова да сарађују, Срби нијесу угрожени, Црна Гора руинирана, а Србија Вељесрпска!

ЈУБИЛЕЈИ: Битка на Крусима!

МАРТОВСКИ ПРЕГОВОРИ КОМУНИСТА И ЊЕМАЦА: Четници за Тита већи непријатељи од Трећег Рајха!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

tabla

КОСМЕТ СРПСКО СТРАТИШТЕ: Код Звечана уклоњена табла на ћирилици, замијењена натписом на латиници, албанском и енглеском језику!

kosovo-zloc-in-sec-anje-stefan-stojanovic-14

ПРИЈЕТЊЕ ТАЊУГУ: Ваши новинари ће добити метак у потиљак када кроче на Косово!

sarajevo

МУЛТИЕТНИЧКА БИХ ИЛИ ЈАДНИ БАЛКАН: Сарајлије славиле напад Ирана на Израел!

makron

У ЦРНОЈ ГОРИ СВИ ХОЋЕ У ЕВРОПУ, А МАКРОН УПОЗОРАВА: ЕУ би могла да умре!

vesna-medenica-1000x600

СУДСКЕ ФОРЕ И ФАЗОНИ: Весни Меденици суђење одложено 20-ти пут, задужила судије и адвокате, па од правде ни слова!