Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“ЗА БУДУЋНОСТ ПОДГОРИЦЕ”: Збирка прича и митова доктора Абдића!

Ханс Кристијан Андерсен, један од најпознатијих писаца бајки на свијету, ових дана је добио жестоку конкуренцију. Нермин Абдић, носилац листе Демократске партије социјалиста, која се прије 2 године коначно скинула са грбаче грађана Подгорице, кандидовао се за озбиљног писца прича за дјецу својом недавном изјавом о реализацији 350 милиона инвестиција, отварању на стотине нових радних мјеста, привлачењу страних инвестиција и пројекту Бизнис зона. Наиме, једина зона за коју се ДПС показао способним и заинтересованим да отвори је зона за покретање и унапређење бизниса чланова странке и њима блиских појединаца, навели су из коалиције За будућност Подгорице – град свих нас.

Тридесет година је Демократска партија социјалиста имала да привуче стране инвестиције, допринесе отварању нових радних мјеста, уреди градске улице, комуналну инфраструктуру, омогући грађанима квалитетан живот у главном граду Црне Горе. Али џаба, ништа Демократска партија социјалиста урадила није. Заправо, није баш ништа – доводила је селективно асфалт, канализацију, воду, освјетљење само до оних на чији је глас рачунала како би се одржала на власти. Буразерске фирме су добијале сумњиве послове бетонизације и урбаног унакажавања Подгорице, зелене површине су нестајале пред багерима и асфалтом, јавни превоз није ни постојао, град су оставили у рушевинама, казали су из ове коалиције.

Из ЗБПГ додају да забрињава чињеница да повампирени ДПС вјерује да су Подгоричани за мање од двије године заборавили тридесет година пропадања Подгорице, епских размјера корупцију и криминал и бахатост бивше власти.

Забрињавајуће је што постоје похлепни и неодговорни политичари, који су спремни да зарад једне фотеље више, омогуће ДПС-овој корупционашкој машинерији да поново хара Подгорицом. На срећу, чудовишта, авети и акрепи остају само у бајкама, а бајке у књигама. Тако ће и ДПС, похлепни политиканти, пракса бетонизације, буразерских уговора и системског уништавања – остати прошлост. Нећемо дозволити повратак на старо и поновну окупацију нашег града. Нови километри асфалта, нове зелене површине, нови прикључци за воду, нове линије градског превоза и нови аутобуси, нова радна мјеста – остаће реалност Подгорице. Подгорица ће након 29. септембра остати слободан град, који се развија и напредује и у ком грађани осјећају стабилност и сигурност на сваком кораку. Подгорица је град свих нас, закључују из коалиције За будућност Подгорице.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРАЊАНИ ДАНАС ОДАЛИ ПОЧАСТ ДРАЖИ, МОНТЕНЕГРИНИ НА АПАРАТИМА: Обиљежавању 80 година од операција “Халијард”, спашавања пилота у организацији четника, присуствовали амбасадори Америке и Велике Британије!

МА НЕМОЈ, ЈАКОВ МИЛАТОВИЋ: Забринут да са њиме као предсједником Црна Гора иде у погрешном правцу!

КОСМЕТ, ГОЛГОТА ЗА СРБЕ, ДЕЈАН РАДИЋ: У кућу му упала три Албанца, претукли и опљачкали!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

branimir

СЈУТРА У ДАНИЛОВГРАДУ: Вече посвећено Бранимиру Шћепановићу!

cikago1

ЧИКАГО: Гала вече Срба за подршку Доналду Трампу!

milan

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО РЕИСУ ФЕЈЗИЋУ: Вама смета митрополит Амфилохије, а мени не смета медреса “Мехмеда Другог Освајача”!

tenk-ispred-gimnazije-u-sarajevu-e1726491173900-1000x560

ДА ДЈЕЦА ЗНАЈУ ШТА ИХ ЧЕКА УКОЛИКО НЕ УЧЕ: Бењамина Карић испред Гимназије у Сарајеву поставила тенк!

nermin4

ПРЕБРОЈАВАЊЕ И ОДМОТАВАЊЕ: Грађанско важи за Србе, остали калкулишу, мало су грађанисти, а много више националисти!