Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

Пише: Иван Милошевић

Претходних дана представници ДПС-а и његових сателита свашта су написали о мени. Да имам рогове, да сам фашиста, домаћи издајник, да ме посјећују вјештице, да мутим бистру воду, да дијелим Подгорицу, да ме треба на пријеки суд ДПС-а и остало. Толико је тога било да сам са пуно опреза ујутру гледао себе у огледало. Да се нијесам, не дај Боже, претворио у мајмуна или неку другу животињу! На жалост, видим да је ДПС кампања поводом текста о исламизацији Подгорици имала плода – неки познаници пролазе поред мене као поред турског гробља! Али, идемо даље!

А то даље има тек да видимо уколико се ДПС у Подгорицу врати на изборима за 15-дана. По њиховим изјавама све је већ готово и ДПС ће бити побједник избора. Што се њих тиче гласање је потпуно непотребно – ДПС је најјачи и припада му барем 60 одсто функционерских мјеста у градској управи. И онда би тек видјели како ДПС дере јарца, односно како влада! Сви у локалној управи који нијесу у ДПС преко ноћи би остали без посла и тек би тада схватили шта је прави политички реваншизам! А не као ови насљедници ДПС-а који нијесу могли да смијене секретаре или директоре, а да им се на врат не наклате одштете од по некиолико стотина хиљада евра. Стога у градској управи и даље имате превејани стари кадар ДПС-а које нико није макао са руководећих и осталих чиновничких мјеста, који је и под новим газдама радио за старе. 

Код ДПС-а ми је увијек сметало што грађане третирају као имбециле. Што се мене тиче, припадам вишем степену имбецилизма, односно домаћи сам издајник и фашиста. Због тога се и подразумијева да не припадам ДПС фазону и да сам тотално ван њиховог било каквог, осим кривичног, интересовања. Ипак и из тог угла не могу а да не примјетим да ДПС толико потцјењују грађане Подгорице, да би они могли свакодневно да их туже због увреда на њихов рачун! 

Прворазредна је увреда грађана када ДПС-овци обећавају бесплатни вртић, градски превоз, професионализам и пјесме у стилу да се добри људи не дијеле. Увреда је за грађане када све то причају челници ДПС-а који су Подгорицом и Црном Гором владали пуних 30 година и имали су времена да не само да уведу бесплатан превоз и вртиће, него да буквално обиђу сваког становника главнога града и саставе његов социјални, емотивни, идеолошки и остали картон и позлате тамо гдје је сиромашно о освјеже тамо гдје је труло. Шта су од свега тога урадили за 30 година ваљда не треба да појашњавам, јер поштујем суграђане као здраворазумска бића и елементарно ментално пристојне људе! Ово о подјелама и добрим људима и да не коментаришем. Толико су били добри да су нас завадили са дјецом и широм и даљом родбином!

И пошто све то нијесу урадили 30 година траже да опет покушају и да добију другу шансу! ДПС као да је са Подгорицом (грађанима) у браку, повремено се супружници воле, па мрзе, разумију се понекад, па потом су у тешкој свађи, али увијек нађу прилику да се помире и да дају један другом нову шансу, иако знају да је све залуд и да је развод неминован. ДПС данас глуми преварену жену, која жели да се врати вољеном мужу са поруком да му је све опроштено и да жели нови почетак. Такав емотивни галиматијас може само ДПС да смисли, али под условом да је муж превејани идиот који ће опростити превару и чак рећи да је спреман за нову! Таман у таквом положају су данас грађани Подгорице – треба да опросте све преваре ДПС-а у претходних 30 година и отворе срце за нову! 

ДПС, његови сателити и колумнисти, толико су потрошили ријечи претходних дана на моју маленкост, да сам остао без ријечи. И ово што сам написао, некако сам једва извукао, али по ко зна који пут из сна домаћег издајника пробуди ме ДПС пропаганда за пачиће мале! Зашто би ико здрав у памет повјеровао ДПС-у да ће урадити наредних година оно што није урадио за 30 љета? Надам се да је таквих мало, а уколико се варам онда ћемо да видимо шта ради ДПС када се у Подгорицу врати! 

Ипак, доста је, да не баксузирам, ваљда има довољно ДПС-ових домаћих издајника који неће пристати да их бивши режим и његови сателити још једном преваре! Ваљда је 30 година преваре довољно да свако схвати шта је и ко је ДПС! У супротном одрали смо бостан и остале воћке!

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

МОНАРХИЈА: Пријем потомака спасених пилота у мисији “Халијард” код Карађорђевића!

УКРАЈИНА И БАЛКАН: Кијев помаже терористима и угрожава безбједност Европе!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!