Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Дил старе и нове власти да се Мило не дира се поштује!

Предсједник Покрета за промјене Небојша Медојевић коментарисао је данашње писање вијести и закључио да је бивши предсједник Црне Горе Мило Ђукановић миран.

У писању Вијести наводи се да су на дјелу чудне игре са намјеном више катастарских парцела у Кочанима и да ће Ђукановић моћи и да гради и да сади.

Дил старе и нове власти се поштује. Да се Мило и његова имовина не дира! Мишко Жељко, отац Гојко, ректор Божовић и Дака могу да буду поносни. Убили су наду овом народу и довршили Милов пројекат разарања Црне Горе! Колико год да сте наплатили, Милу и Ацу се исплатило. Зато сам ја сметао, да не кварим дилове и реметим љубав према диктатору, написао је Медојевић на друштвеној мрежи X.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

РАСПЛЕТ: Тамара Вујовић поништила рјешење о забрани подизања споменика митрополиту Амфилохију, извинила се Митрополији и грађанима!

ЗБУЊУЈУЋЕ: Демократе подржавају свога министра да дозволи споменик митрополиту, а она издала рјешење да нема услова за подизање тог обиљежја!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!