Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МИЛОВ ЗАМЈЕНИК СЛАБ СА МАТЕМАТИКОМ, А НЕ КРИЈЕ: Рушићемо све што није у интересу ДПС-а!

Предсједник Демократске партије социјалиста Данијел Живковић оцијенио је у интервјуу за Побједу да би увођење двојног држављанства са Србојом значило крај Црне Горе. Живковић је додао да ДПС и опозиција неће дозволити све акте који наносе штету држави.

На све што се дешава у нашем друштву треба одговорити и у Скупштини и ван ње. Уситњавање опозиционе политичке сцене је метод борбе за одржавање на власти који је осмишљен у Београду. Циљ је отупити или ослабити јак грађански отпор да би се на крају рашчишћеним простором дошло до измјене Устава и увођење двојног држављанства што би био и крај Црне Горе… То никако нећемо дозволити. Демократска партија социјалиста и њени традиционални партнери имаће адекватан одговор на све акте који се предузимају са циљем наношења штете Црној Гори и њеним грађанима. Да то можемо – показали смо у претходном периоду када смо одиграли кључну улогу у рушењу владе Здравка Кривокапића, па потом и владе Дритана Абазовића. Грађани не треба да имају дилему да ћемо и овог пута адекватно реаговати, јер ова власт не може опстати на овим и оваквим темељима, баш као ни претходне двије владе, поручио је Живковић.

За ДПС већином гласа око 25 одсто бирача, док остали већином странке које данас чине републичку власт. Међутим, то не смета Данијелу да се представља као ексклузивни бранич интереса Црне Горе и грађана. Он признаје само суд своје партије! Омладински и комунистички, него што!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Што се “Вијести” буне, па Шумадинац ће добити црногорскои држављанство!

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

МОНАРХИЈА: Пријем потомака спасених пилота у мисији “Халијард” код Карађорђевића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!