Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СТАВ, ОЛИМПИЈАДА: Тријумф антихришћанских вриједности, али има наде!

Пише: Мр Момо Јоксимовић

Олимписке игре су отворене 26.јула 2024. у Паризу  и трајаће до 11.августа. Отварање је обављено на ријеци Сени, први пут ван стадиона. Међународни олимпијски комитет (МОК) , уклонио је са својих званичних сајтова  видео снимак са главним фрагментима церемоније отварања Олимпијских игара у Паризу . Видео је укоњен и са јутјуб канала. Организатори церемоније су оптужени због непоштовања  вјерника  и пародије на слику  Леонарда да Винчија –„Тајна вечера „.

Непосредно је пред почетак отварања игара ухапшен шеф кухиње руског поријекла , због оптужби за шпијунажу и покушај ометања церемоније.

Бакљу је носио наркоман и репер Снуп Дог, застава олимпијска је била у рукама јахача апокалипсе. Саобраћај је био у колапсу, а Париз гнијездо бескућника.

Врхунац безчашћа и примитивизма је ругање ЛГБТ свијетлој хришћанској музи- Тајној вечери.   Апостоле су представљали трансвестити . Отварање Олимпијаде је личило на геј параду.  Читав свијет и јавно  мњење је згрожено сликом из Париза. Италијански медији су  Олимпијско отварање назвали биједним.

Париз се претворио у светски центар изопачености, болести , мазохизма, блуда , одвратног повраћања.

Организатори церемоније отварања  Љетних Олимпијских игара 2024. у Паризу су се извинули због неких аспеката отварања , наводно :“ Није било намјере да се покаже непоштовање  према било којој  вјерској групи .  Жељели  смо да прославимо јединство  и толеранцију.  Сматрамо , собзиром на резултате анкете , да је овај циљ остварен.  Ако су људи нечим били увријеђени , онда се наравно извињавамо „.

Отварање Олимпијских игара у Паризу је бацање рукавоце у лице хришћанству и хуманизму од стране дубоке државе.

Сатанистички ритуали на отварању Олимпијаде су сиболизовали  уништење људске цивилизације какву је познајемо.!  То чини и Евровизија , Велики брат , друге мисије. То је крај цивилизације и крај нормалности. То је крај човјека као свјесног , разумног  и хуманог бића . То је  крај породице , коју Трамп жели да спаси као највећу вриједност сваког друштва и државе. То је крај нације .  То је крај религије.  Крај идентитета.  Ако је Бог љубав , онда је Отварање Олимпијаде у Паризу било богохуљење и прослава Сатане који симболизује мржњу и зло.  У срцу некада хришћанске Франсцуске прокључало је зло са најавом пропсти људског рода.

Највећа снага Сатане је мрак гдје е он влада. А ту онда влада  незнање, пропаганда , лаж , куповина душа , неморал , криминал , корупција, крађа . Има ли томе краја.

Перверзни Французи су могли приказати што им падне на памет , па и изопачености  и инфантилности које су се дешавале  на краљевским дворовима њихових Лујева. Могли су то урадити отворено , храбро без устезања и заметања трагова  вадећи грозоте  и девијације из сопствене историје.

Ружна , глибава  лицемјерна декаденција ,  перверзни  снобизам и садомозохизам  спектакла прођоше без алузијз на његове аутентичне инспираторе из француске историје.  Своју болесну историјску позорницу  Французи подметнуше свјетској будућности  под олимпијским геслом „ Брже , више , јаче -заједно „.

Треба ли и може ли савремена цивилизација да крене брже, више,  јаче -заједно на челу са Макроном .?? Свакако да не. Има ли нам спаса. Свакако да има !  Наду не смијемо губити јер нада последња умире. Свијетлост , љубав , породица , слобода , мир , слога , толеранција  ће побиједити предвођени Исусом Христом као најузвишенијим створитељем . Свијет се буди , народи устају и велике многољудне земе и државе  против глобалне Сотоне који жели да пороби свијет .  Бог је послао кишу   да са париских улица, паркова, катедрала и невиних спортиста  и гледалаца спере прашину и смрад Сотоне и његових слугу . Успјели сте ,пробудили сте се и ујединили свијет , јер на политичку свјетску позорницу наступа нови цар, цар руски Путин, који ће ослободити свијет од свих зала, донијети мир и слободу. Велике силе се придружују Русији и Путину, Кина, Индија, Иран, и друге земље Африке, Азије и Јужне Америке.

Приликом боравка предсједника Путина на Свету Гору , свештенство је уз вјерске церемоније инаугурисало  Путина за цара .  То је први пут обављање таквог чина послије хиротонисања цара Душана 1347.године. Главни монах је пољубио Путина у руку  приликом литургијске церемоније, што се не практијује али јесте велико предсказаније.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

УКРАЈИНА И БАЛКАН: Кијев помаже терористима и угрожава безбједност Европе!

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

ПРЕБРОЈАВАЊЕ И ОДМОТАВАЊЕ: Грађанско важи за Србе, остали калкулишу, мало су грађанисти, а много више националисти!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Boris-Mugosa

ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, БОРИС МУГОША: Двадесет година били власт, ништа нијесу урадили, данас би опет да нас усреће!

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!