Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИ НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА НЕЋЕ КОД ЈАКОВА: Све више личи на Мила!

Нова српска демократија (НСД) је саопштила да се неће одазвати позиву за састанак предсједника Црне Горе Јакова Милатовића.

-НСД је дио јединствене парламентарне већине која је дефинисана потписивањем коалиционог споразума у октобру прошле године, те се у том контексту у потпуности солидаришемо са нашим колегама. Унутрашњу и спољну политику води Влада Црне Горе и сматрамо да би своја сазнања везана за даље смјернице на европском путу, уколико су толико важна колико Милатовић тврди, требао да подијели са надлежном граном власти, али опет нипошто не на начин да се поставља као нека врста разредног старјешине – стоји у саопштењу НСД-а.

Они даље подсјећају да су састанци лидера парламентарних странака са предсједником државе предвиђени Уставом и законом само у случају давања мандата за састав Владе, па се даље поставља питање зашто предсједник Милатовић све ово чини?

Одговор је поприлично јасан, јер смо ових дана свједоци да г. Милатовић, који би требао да буде предсједник свих грађана, готово свакодневно излази са ставовима који апсолутно поларизују друштво. Све то неописиво личи на праксу бившег предсједника ове земље Мила Ђукановића, који је покушао да се наметне као отац нације и који би заправо требао да буде грана власти изнад осталих, која све контролише и наводи – истичу из Нове српске демократије и додају:

-Овим путем позивамо да се сви окупимо око онога што нас спаја и да се фокусирамо на рад у интересу грађана Црне Горе, јер они од свих нас очекују бољу, стабилнију и сигурнију будућност, а не да допустимо да једна политичка личност покушава да глуми супериорност у односу на све остале.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОЈА ФАЦА, БОРИС МУГОША: Двије деценије потонули у служењу ДПС- у, данас им Подгорица тоне!

СЛИЈЕПИ КОД ОЧИЈУ, ДПС БУНЕ И УЗБУНЕ: Бивши режим видио дјецу из Црне Горе код Вучића, Министарство просвјете тврди да их тамо нијесу слали!

СРБИЈА И СРПСКА: Дан српског јединства!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

bera6

ВАСОЈЕВИЋИ: Српске организације без основних услова за рад!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!