Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЈЕСМО ЛИ ОВО ЗАСЛУЖИЛИ, БЕЗОБРАЗНИ НИК, ХВАЛИ ХРВАТСКУ: За Ђељошаја расправа о Јасеновцу ријалити!

И послије свега, добијете овакву културну и цивилизовану поруку, казао је лидер Албанског форума Ник Ђељошај поводом обраћања премијера Хрватске Андреја Пленковића о усвојеној Резолуцији о Јасеновцу.

Мислим да и након свега, однос треба да остане одличан, да је вец́инска Црна Гора – Европска, и проевропски оријентисана, и да жели наставити одличне односе са Хрватском, а да је јучерашња порука из Црне Горе случајна и на ивици вец́ине од само 41 посланика од укупно 81, а да још најмање десетак посланика није гласало из увјерења, већ да се не одупре већинском мишљењу партија. Ријалити поруке које су се јуче чуле из Скупштине су тренутна елементарна непогода, која као и свака несрећа наноси штету, али  ће је европска и већинска Црна Гора знати како да је санира у наредном периоду. Санирали смо и срамни напад на Дубровник и управо Република Хрватска нам је пружила руку подршке, наводи Ђељошај.

Истиче да као и 1991. године, албански политичари су знали како да се односе, њихови посланици у име Албанског народа и Албанског форума нијесу дали легитимитет таквом акту ни уласком у скупштинску салу током јучерашњег дана.

Јучерашње гласање нема никакве везе са жртвама, којима се поклањамо и поштујемо и свакако осуђујемо злочине било гдје да су учињени, већ је била потреба за ријалити представом. И да, као што сам и обећао, након ИБАР-а слиједе нове одлуке и преиспитавања, веома брзо, јасно и одлучно!, написао је он.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НИКАКО ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ: Без договора око формирања власти у Будви и Андријевици!

САД СЕ ВИДИ, САД СЕ ЗНА, КО СЕ КОМЕ ДОПАДА: Миро Буљ позвао ДПС-овце да дођу у Сињ, чојски бранили Хрватску!

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Фејсбук јањичари и мрзитељи Срба би нас постријељали!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jaki2

ПРИВАТНА ДИПЛОМАТИЈА ПРЕДСЈЕДНИКА ЦРНЕ ГОРЕ: Јаков се правдао Милановићу, сматра да је Резолуција о Јасеновцу политичка трговина!

nik

ЈЕСМО ЛИ ОВО ЗАСЛУЖИЛИ, БЕЗОБРАЗНИ НИК, ХВАЛИ ХРВАТСКУ: За Ђељошаја расправа о Јасеновцу ријалити!

lazar1_orig

ВЕЛИКОМУЧЕНИКУ КОСОВСКОМ ЛАЗАРУ

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Резолуција о Јасеновцу је порука за Србију и Српску!

KIKOVIC-GORAN-SLIKA-620x336

ВИДОВДАНСКА БЕСЈЕДА, ГОРАН КИКОВИЋ: Догодине у Призрену!