Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КО ТО ТАМО ПЈЕВА: Креће се лађа ДПС-ОВСКА!

Пише: Иван Милошевић

Гдје год се окренем – трагови ДПС-а! И то се осјећају надалеко, а имали су и кад да се добро утврде, ојачају одбрану и поднесу све ударце. Жилава сорта ДПС или су слаба сорта они који су обећавали да ће се чим дођу на власт обрачунати са Милом и његовим дружином. Мало морген! Уколико се овако настави има ДПС да се обрачуна са представницима власти посљедње четири године. И то без милости, јер ДПС неће понављати њихове грешке и не пада им на памет да са њима кохабитирају, мазе се, пазе и штелују тобожње демократске методе. Бритва и тачка! 

Смучило ми се синоћ када сам на Градској ТВ угледао као госта Рашка Коњевића, бившег министра полиције и Миловог оданог сарадника претходних двадесетак година. Тупи Рашко, тупи, о економији, Европи 1 и 2, открива скривене Милојкове рупе, сади што се не сади, куди, рекао би човјек да таквог послодавца и економског Теслу Црна Гора није имала. Коме паде на памет, Боже драги, да из нафталина вади Рашка и његове идеје? Имао је скоро 20 година времена да их реализује, усрећи све нас и уведе нас у земљу дембелију, али то није урадио. Важнији су му били Милови скути од било којег успјеха обичног човјека и оволику дозу критике у то вријеме није испољавао ни у рођеној кући, а камоли на неком јавном мјесту! И данас Рашко на Градској држи предавање о Европи 1 и 2! Какво би предавање требало да одслушају они који су га довели у студио, добро знам, али џабе причам! 

И ових пет година робије за Катнићеву спрдњу осјећају се надалеко. Катнић у затвору пише мемоаре, штрајкује и лајкује, а његове колеге тужиоци правду мјере по његовим аршинима. Потврђују Катнићеве пресуде и не маре за законе, недостатак доказа ( оружје још није откривено) и одрађују посао за бившег газду. Ко зна, можда се нешто промијени, па онај ко је данас позади, буде опет напријед! 

Нијесам слушао Данијела код Петра! Боље рећи Петра код Данијела, јер колико сам у прелиставању програма видио, разговор је сниман у Данијеловом кабинету, а не у Петровом студију. Иако је исто паковање, ваља уочити ту промјену. Изгледа да Петар зна нешто, што ми не знамо, па на вријеме иде на ноге шефу ДПС-у! 

И каже Данијел нема разлога да се Мило хапси, јер он зна да је Мило невин и да мрава није згазио. Данијел би радије Милу за врат ставио збирку домаћих медаља за храброст! И изазива комплет државно тужилаштво да покрене нешто око Мила, уколико има шта, у супротном нека не једе оно што се не једе и на ту причу нека стави праћку, пардон, хтједох рећи – тачку! И мора се признати Данијелу и ДПС-у да су вјерни вођи и да ће за њега погинути ако треба и да таквог односа према страначком лидеру у осталим странкама нема. Тамо најчешће прво страда лидер и први се избаци из предсједничког кабинета и усели се нови кога мало ко или нико не зна!

Враћа ли се ДПС? И да ли је ДПС уопште и одлазио са власти? У већини министарстава и даље сједе поуздани кадрови ДПС-а и нико их не дира, данас су напредовали од ДПС активиста до поузданих експерата и мирно раде свој ДПС-овски посао. Милојка и остале то не интересује, изгледа да их интересују само паре, а када паре понестане можда се и сјете тих провјерених ДПС експерата и схвате ко им је радио иза леђа. Тада ће вјероватно бити касно, али и без тога Милојко и дружина показују да не знају шта би без кадрова ДПС-а. Својих немају или су лоши, па добро дођу ови провјерени ДПС активисти! 

Углавном, видим да ми је паметније да се бавим  собом, него овом нашом жалосном стварношћу. Себе можда и схватим, али како ДПС и даље влада, а да није у власти, то још увијек не могу да схватим!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ ИЗ БИЈЕЛЕ: Гдје год је наш народ одлазио подизао је храмове, како прије 1000 година тако и данас!

БЕЗ КОМПРОМИСА: Црногорци су Срби, Рашка, а не Санџак!

ИМА НАДЕ: Идејом о подизању споменика Дражи, Александар Шапић ради посао историчара!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

slobo

СЛОБОДАН ТОМОВИЋ “ГРАЂАНСКИ РАТ У ЦРНОЈ ГОРИ”: Суровост ОЗНЕ, из Краљских Бара стријељали Данила Вукићевића који је имао само 15 година!

podgor

ПОВОДОМ ИЗБОРА У ПОДГОРИЦИ МОНТЕНЕГРИНИ У КОМУНИСТИЧКОМ СТИЛУ: Ми или потоп, све за ДПС, па да хљеба неће јест!

mandić

АНДРИЈА МАНДИЋ И МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Тражићемо парламентарну истрагу о убиству Душка Јовановића и Павла Булатовића!

Docek-patrijarha-Porfirija-u-Bijeloj-Porfirije-besjeda-septembar-2024-800x600

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ У БИЈЕЛОЈ: Радујем се што сам у Боки гдје живе православни Срби!

dusko1

ЗАМЈЕНА ДПС ТЕЗА: Чувар црних кутија бившег режима опет би да влада, no pasaran!