Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПА КАЖУ ДА СРБИ ПРОВОЦИРАЈУ: “Мирдита” на Видовдан усред Београда!

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да сматра да је Фестивал „Мирдита, добар дан“, чије одржавање је најављено за Видовдану Београду, скуп високог ризика и да би организатори требало да размотре његово одлагање.
То јесте један скуп високог ризика на тај дан и требало би разговарати са организаторима да имају у виду да ту може да буде провокација и да би евентуално можда могли да размишљају о одлагању свега тога, рекао је Дачић новинарима у Београду.
Полицији није пријављен скуп, рекао је он и додао да није потребно тражити дозволу полиције јер се фестивал одржава у затвореном простору.
Скуп није пријављен зато што није реч о скупу на отвореном за који се траже дозволе. То јесте безбедносни ризик, али ми до сада нисмо поступали по томе зато што никаквих најава тог догађаја није било према Полицијској управи за град Београд, навео је Дачић, пренео је Танјуг.
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МОНТЕНЕГРИНИ ОД ДУБРОВНИКА ДО ЗАГРЕБА: Све Антисрбин до Антисрбина!

АНДРИЈА МАНДИЋ НАКОН УСВАЈАЊА РЕЗОЛУЦИЈЕ О ЈАСЕНОВЦУ: Резолуција није усмјерена против било којег народа, али јесте против једног страшног режима!

НА ВИДОВДАН У БЕРАНАМА: Признања “Гласа Холмије” у рукама Неде Ђукић-Боројевић, проф. др Вучића Дашића, Видака Масловарића и Ивана Милошевића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

markokovac

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

ulcinj

МУЛТИЕТНИЧКИ УЛЦИЊ: Отвара се конзулат Албаније, али и плажа за муслиманке са хиџабом!

bukvar

ШТА НУДИ “БУКВАР СРПСТВА”: Модерни водич кроз азбуку српске историје!

osman9

ИМА НАС, КАО ДА НАС НЕМА: Турци средњевјековни “плави шљемови” или српски медији на монтенегринској клацкалици!

Dadince-Ravnogorci

ОДРЖАН РАВНОГОРСКИ СКУП У РОДНОМ СЕЛУ ДРАГИШЕ ЦВЕТКОВИЋА, ПОСЉЕДЊЕГ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ КРАЉЕВИНЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ: Чичина идеја огањ Српства, слободарске Србије и српског поноса!