Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА: Извињавамо се свима који су у Марковим ријечима прочитали оно чега нема!

Вјероватно је свима чудно да говор потпредсједника НСД и предсједника Општине Никшић Марка Ковачевића, који је изречен у четвртак, постаје главна медијска тема у недјељу и то баш на Курбан бајрам, празник свих муслимана свијета и на дан када је Црну Гору посјетио координатор Стејт департмента за борбу против корупције Ричард Нефју, који је том приликом разговарао са СДТ-ом везано за борбу против високе корупције, оцијенили су из Нове српске демократије (НСД).

-Није тешко закључити да је та висока корупција везана за бивши режим који очигледно, још увијек, може да усмјерава медијску сцену и да једном темом која се десила данима раније преклопи тај важан сусрет СДТ-а и координатора Стејт департмента. Осим тога, јуче је у нашу државу допутовао и предсједник Бугарске Румен Радев који је у црногорским медијима просто споредно позициониран због неколико реченица из говора потпредсједника НСД и предсједника Општине Никшић Марка Ковачевића, истиче се у саопштењу НСД-а.

Како се додаје, НСД се овим путем извињава свима онима који су у Марковим ријечима пронашли оно чега нема, на шта он није мислио и чега није било и онима који су у тим ријечима управо жељели да пронађу оно што желе да оспоре и које су те ријечи, намјерене да охрабре помирењем, донијеле душевну бол.

-Нека свако ради свој посао, државне институције, медији, политичари, али би било добро да концентрација медијске јавности буде на оним главним, умјесто на споредним темама које служе искључиво за таргетирање оних који су понајбољи у свом послу попут Марка Ковачевића, закључује се у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

УДРУЖЕЊЕ ВАСОЈЕВИЋА ИЗ БЕОГРАДА ПОВОДОМ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ЈАСЕНОВЦУ: Скупштина Црне Горе доноси историјске одлуке!

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Црна Гора никада неће бити антисрпска, у хрватској влади усташка странка!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Резолуција о Јасеновцу је порука за Србију и Српску!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

leovac

СРПСКА ПЉЕВЉА: Пеђа Леовац, јунак са Кошара, на Видовдан добија споменик!

oprosti

МОНТЕНЕГРИНИ ОД ДУБРОВНИКА ДО ЗАГРЕБА: Све Антисрбин до Антисрбина!

markokovac

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Срби имају право да – ћуте!

vitle

ПРОМОЦИЈЕ: “Витлејемска ружа” – књига духовне поезије!

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: У Беранама да се испоштује договор са Демократама, Вук Тодоровић на чело парламента, Дамјановић предсједник Општине!