Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕМА ДРУГЕ: Да би Црна Гора била европска мора бити и српска!

Црна Гора мора бити и српска да би била европска и то је порука свима који и даље желе да она буде антисрпска држава, саопштено је из Нове српске демократије.
Свима нам је у интересу да Црна Гора буде дио ЕУ, а видимо да најбоље резултате на том путу постиже откада су и Срби, заједно са другим народима, заступљени на највишим функцијама одлучивања – навео је у писаној изјави портпарол НСД-а Мирко Миличић.

Поводом негативних конотација у црногорским медијима поводом Свесрпског сабора у Београду, Миличић је истакао да се на насловним странама новина, интернет портала, али и у информативним емисијама са неописивом лакоћом форсира наратив који је на ивици отворене србофобије.

Да не буде никакве забуне, антисрпским круговима није проблем нити ко организује, нити ко долази на Свесрпски сабор, већ је проблем што се такав догађај уопште и одржао. Било какво јачање веза међу Србима у региону и свијету за њих је ноћна мора – навео је Миличић.

Он је истакао да је пројекат Црне Горе као антисрпске државе доживио крах и да појединци и даље не могу да се помире са тим.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕАНИМАЦИЈА АНИМАЦИЈЕ И ПРЕДИЗБОРНИ ТРИКОВИ ШЕФА БИВШЕГ РЕЖИМА: На дјелу је издаја и колаборација, Црна Гора се брани од “руског и српског света”!

ДПС ВИШЕ НЕ ЗНА ШТА ПРИЧА, МИЛОШ НИКОЛИЋ: Тродеценијски купци гласова и личних карата праве се Енглези, за своје изборне трикове оптужују друге!

“ГРБАЉСКА ЛИСТА-ТВОЈА, МОЈА, НАША”: Заједнички до бржег развоја Котора!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milos2

МИЛОШ САВЧИЋ, БОГАТИ СРБИН, КОГА КОМУНИСТИ НИЈЕСУ ВОЉЕЛИ: На његовом имању саграђена “Кућа цвећа”!

radić

КОСМЕТ, ГОЛГОТА ЗА СРБЕ, ДЕЈАН РАДИЋ: У кућу му упала три Албанца, претукли и опљачкали!

slobo

СЛОБОДАН ТОМОВИЋ “ГРАЂАНСКИ РАТ У ЦРНОЈ ГОРИ”: Суровост ОЗНЕ, из Краљских Бара стријељали Данила Вукићевића који је имао само 15 година!

mandić

АНДРИЈА МАНДИЋ И МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Тражићемо парламентарну истрагу о убиству Душка Јовановића и Павла Булатовића!

podgor

ПОВОДОМ ИЗБОРА У ПОДГОРИЦИ МОНТЕНЕГРИНИ У КОМУНИСТИЧКОМ СТИЛУ: Ми или потоп, све за ДПС, па да хљеба неће јест!