Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!

Лидери српских партија Андрија Мандић и Милан Кнежевић, свечано су се завјетовали на великосрпској паради Александра Вучића и Милорада Додика, да су спремни да своје будуће учешће у власти искористе за нестанак Црне Горе као независне државе, саопштено је из Демократске патије социјаиста (ДПС).

Њихова најава промјене Устава и увођење двојног држављанства, порука је Спајићу, на шта све мора да пристане ако жели да се задржи у фотељи предсједника Владе. Попут политикантске злоупотребе жртава Јасеновца, двојно држављанство је још једна тема којом Мандић и Кнежевић покушавају да одобровоље Вучића, и да му покажу своју лојалност, казали су из те партије.

Како су оцијенили из ДПС-а, индолентност са којом дио међународне заједнице посматра националистичке поруке које се лансирају из Србије, не доприноси стабилизацији региона.

Тумачења да се распламсали великосрпски национализам може зауставити јединственим економским тржиштем на којем би, очекивано, примат имала Србија, осим што вријеђа здрав разум, шаље поруку са колико се површности и незаинтересованости приступа проблему који је само прије двије деценије изазвао катастрофалне посљедице које и дан данас осјећамо, наводе у саопштењу.

Поручују како их не интересује нас на шта су све спремни Вучићеви поданици који сањају да постану Додици од Црне Горе, спремни да буду лоше слуге горих господара.

Овим путем шаљемо јасну поруку Влади Црне Горе и њеном предсједнику Милојку Спајићу да се не играју са државом и слогом у њој, односно да не покушавају да купују вријеме и опстанак у фотељама, подилажењем незајажљивим апетитима великосрпског национализма, закључују из ДПС-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ У БИЈЕЛОЈ: Радујем се што сам у Боки гдје живе православни Срби!

СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА У БИЈЕЛОЈ: За Херцег Новим је шест и по вијекова традиције српског језика и ћирилице!

“ЗАЈЕДНО ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ”: Након убиства на Цетињу захтијевамо смјену комплетног безбједоносног сектора!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milos2

МИЛОШ САВЧИЋ, БОГАТИ СРБИН, КОГА КОМУНИСТИ НИЈЕСУ ВОЉЕЛИ: На његовом имању саграђена “Кућа цвећа”!

radić

КОСМЕТ, ГОЛГОТА ЗА СРБЕ, ДЕЈАН РАДИЋ: У кућу му упала три Албанца, претукли и опљачкали!

slobo

СЛОБОДАН ТОМОВИЋ “ГРАЂАНСКИ РАТ У ЦРНОЈ ГОРИ”: Суровост ОЗНЕ, из Краљских Бара стријељали Данила Вукићевића који је имао само 15 година!

mandić

АНДРИЈА МАНДИЋ И МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Тражићемо парламентарну истрагу о убиству Душка Јовановића и Павла Булатовића!

podgor

ПОВОДОМ ИЗБОРА У ПОДГОРИЦИ МОНТЕНЕГРИНИ У КОМУНИСТИЧКОМ СТИЛУ: Ми или потоп, све за ДПС, па да хљеба неће јест!