Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Захтјеви ДНП-а у складу са политиком ДФ-а, Милојко наставља Милову спољну политику!

Захтјеви ДНП-а су оправдани и у складу са програмаким опредјељенима те странке, али и са политичким принципима на којима је ДФ успио да сруши режим Мила Ђукановића: помирење по принципу сва права свима, радикалне реформе и демонтажа мафијашког ДПС режима и економски опоравак земље на основу промјене модела економског раста, написао је на Фејсбуку предсједник Покрета за промјене (ПЗП) и један од лидера некадашњег Демократског фронта (ДФ) Небојша Медојевић.

Како је рекао, након изгласавања Резолуције о Сребреници у Генералној скупштини УН-а свим бирачима бившег ДФ-а је постало јасно да су његове оцјене да је ПЕС креиран као ДПС верзија 2.0 и да он баштини све политичке приоритете ДПС-а, те наставља, како је рекао, послушничку слуганску политику према центрима моци, на штету виталних интереса народа и дрзаве.

-ПЕС је континуитет спољно-политичких приоритета ДПС-а, наставак антисрпске политике подјела у Црној Гори, главна опструкција СПО-у и СДТ-у у борби против ДПС мафије и главни промотер опасне популистичке економске политике која води дрзаву у дужничко ропство, банкрот јавних финансија и угрожавање система пензијског осигурања. Најава потписивања уговора о наставку ауто-пута према Андријевици има корупционашки потенцијал од најмање 100 милиона еура које ће кроз надувавање фактура узети Спајић и његова банда, рекао је Медојевић.

Спајић и његова криминална организација, додао је, су тежак баласт за ДНП и НСД и бивши бирачи ДФ-а су све више разочарани са овом Владом која је копија ДПС-а.

-Гласање за Резолуцију о Сребреници је само кап која је прелила чашу лажи, превара и издаје Спајића кога су у Црну Гору и довели исти ментори Ђукановића да настави исту политику. Ми се за ово нијесмо борили и политички одговорно је да и ДНП и НСД прекину подршку овој Влади и да се организују ванредни парламентарни избори. То је рационални политички одговор на ове одлуке Спајићеве Владе. Да ли ће преовладати лични, партијски или групни материјални и финанијски интереси над принципима, идеологијама и интересима народа и државе, остаје да се види, закључио је Медојевић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОЛИТИЧКИ БИСЕРИ АДРИЈАНА ВУКСАНОВИЋА: Хрватска није заслужила овакав третман, код Јакова озбиљна ситуација, савез са Мандићем и Кнежевићем Црну Гору води у пропаст!

“ЕВРОПСКИ” ИМИЏ “ЕВРОПСКЕ” ПРВЕ ДАМЕ ДПС-А: “Дошла потоња времена, башибозук, багра и брабоњци устали да обнављају Душаново царство”!

У НОВОЈ СРПСКОЈ ДЕМОКРАТИЈИ НЕМАЈУ ДИЛЕМУ: Јаков да разговара са грађанима који су га бирали, а не са Рањом и власницима “Вијести”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dps-skupstina-750x410.png.pagespeed.ic.y_W3xNaC9d (1)

БИО САМ У ПРАВУ: Монтенегрини заказали Први антисрпски устанак за 13. јул!

francuska-t

ЉЕВИЧАРИ У ПАНИЦИ, ПО ОБИЧАЈУ ИЗАЗИВАЈУ НЕРЕДЕ: У Француској на изборима у првом кругу побиједила десница, Макронова странка тек трећа!

milan7

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ НЕЋЕ КОД МИЛАТОВИЋА: Јакове све радиш против Срба, није морално да пређем преко тога!

dps-skupstina-750x410.png.pagespeed.ic.y_W3xNaC9d (1)

СПРДЊА ОД ДПС-А: Тридесет година позивали на поштовање институција, данас блокирали парламент и окупирали говорницу!

aleksandar-vucic-8-670x447

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ПОРУЧИО МОНТЕНЕГРИНИМА: Резолуција о Јасеновцу није моје дјело, Мандића нијесам звао, то могу да потврде Јаков и Милојко!