Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПИСМО РОЂАКУ: Ћутологијом постао си саучесник најдубљег суноврата Црне Горе!

Пише: др Петар Милатовић Острошки

Домаћине, разваљују ти кућу, отимају имовину, силују ти дјецу, убијају ти чланове породице, да би те што више и горе понизили тјерају те да то све својим очима гледаш, лоботомирају ти мозак и натјерају те да јавно признаш да су злочинци невини, а да си ти кривац за све, чак и за оно што се није десило, али су те они убиједии да се десило, па какав си ти домаћин кад не умијеш да чуваш кућу, да спријечиш отимање имовине, да не дозволиш да ти дјецу силују и чланове породице убијају.

Ти си, рођаче, домаћин који, по попису од прије двије године, има 617.213 чељади у држави, или послије Резолуције о геноциду, државној страви.

Како ћеш Јакове чиста образа пред сјенима прадједа Јакова, чије име носиш, кад си дозволио да се Црна Гора обрука у Уједињеним нацијама за сва времена и обрука сва потомства.

Рећи ћеш да је то ствар Владе, а не твоја. Не, рођаче драги, то је и твоја ствар, јер управо си ти дао мандат твом камараду Милојку Спајићу да састави Владу Црне Горе и та Влада је гласала за Резолуцију о геноциду у Сребреници и на тај начин Србији и српском народу ставила разисторијски тег око врата, а управо си ти на васт дошао гласовима Срба и сада слијепци виде како си се одужио Србима који су те довели на власт. Одужио си се Србима од шаке до лакта!

Драги, весели и тужни рођаче, својом ћутологијом постао си саучесник најдубљег суноврата Црне Горе у цјелокупној досадашњој историји, што ће ти народ ускоро јавно показати, овај исти народ који се опасно ућутао и умјесто да те забрине ћутање народа ти настављаш да главињаш главом без обзира и памећу без циља, а управо значење речитог народног ћутања ускоро ћете осјетити ти и твој камарад Милојко Спајић коме си ти дао мандат да буквално Црну Гору гурне у провалију коју нису сањали ни највећи непријатељи Црне Горе.

Извор: Фејсбук

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРИНЦ ФИЛИП У ЈАСЕНОВЦУ: Размере злочина НДХ тешко су замисливе и неописиве!

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!