Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У ЧЕТВРТАК КОНАЧНА ОДЛУКА: Знаће се ко је Србији пријатељ, непријатељ или партнер!

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да сјутра путује у Њујорк како би у четвртак, 23. маја присуствовао сједници Генералне скупштине Уједињених нација на којој ће се гласати о резолуцију о Сребреници и додао да ће се тада видети ко су пријатељи, а ко партнери Србије. Вучић је на ТВ Пинк најавио да ће сјутра ујутро бити у Храму Светог Саве, са представницима Срба из региона и патријархом Порфиријем, уочи лета за Њујорк.

-Борићемо се, знам колика је сила која нам пријети, колико су велики и снажни, али сигуран сам да ћемо дати све од себе, рекао је Вучић.

Вучић је нагласио да је за њега била „одвратна“ игра Црне Горе око амандмана на резолуцију и са ким су ти амандмани преговарани, а нису са Србијом.

Ријеч је о прљавој игри да се Србији запуше уста, а ријеч је о перфидном трику. Говори се о индивидуалној кривичној одговорности, а намјерно се оставља да постоји јасно закључивање моралне и политичке колективне одговорности. Ми ћемо у четвртак увече знати ко су нам пријатељи у свијету, а ко партнери. Сви они који не гласају, уздржани су или против су нам пријатељи, а са свима осталима ћемо имати коректне односе, али ћемо знати да нам нису пријатељи, рекао је Вучић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОМУНИСТИ КРИЛИ, ТАКМИЧАРИ ИЗ ЈУГОСЛАВИЈЕ НА БЕРЛИНСКИМ ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА 1936. ГОДИНЕ: Одбили да Хитлера поздраве нацистичким поздравом!

БРАВО НОВАЧЕ: Ђоковић на Вимблдону прошао прво коло!

КАТОЛИЧКА КОСОВСКА МИСИЈА: Видовдан или Ватикан!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vitle

ПРОМОЦИЈЕ: “Витлејемска ружа” – књига духовне поезије!

dalekovod

КАНТАР ЕЛЕКТРИЧНОГ АГЕ: Ничија земља чудовишне змијурине ( далековода)!

papa8

ЕДИ РАМА ТВРДИ: Папа Фрањо шири руке у облику двоглавог орла и најављује Велику Албанију!

vatikan

КАТОЛИЧКА КОСОВСКА МИСИЈА: Видовдан или Ватикан!

aleksandar-vucic-8-670x447

ХОЋЕ ЛИ МОНТЕНЕГРИНИ 13. ЈУЛА ПОДИЋИ АНТИСРПСКИ УСТАНАК: На Петровдан Александар Вучић долази у Црну Гору!