Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПИСМО РОЂАКУ: Јаков у старту дупло превазишао Мила, само што портира није повео код папе!

Пише др Петар Милатовић Острошки

Драги и весели рођаче, тешка срца сам примио вијест из добро обавијештених извора да се на тебе љуте секретарица и портир које ниси повео у Ватикан код римског папе заједно са шефицом кабинета Иваном Пејовић, њеном замјеницом Миленом  Пејовић Ераковић; савјетницима: Маријом Лакић Барфус, Иваном Шикмановићем, Оливером Вукајловић, Гораном Делићем, Бојаном  Зулић, твојом драгом супругом Миленом; Маријом Драгаш, као и Милицом Петровић која је, као отправница послова у амбасади Црне Горе при Светој столици, службено присуствовала.

На објављеној фотографији с тобом и папом види се десет особа. Честитам рођаче.  Дупло си превазишао  Мила Ђукановића. Мило Ђукановић је код папе водио само три савјетника, супругу и амбасадора при Светој столици. Да си бар дупло мање трошкова направио од Мила приликом посјете папи, али ниси него обрнуто,  дупло више. Потрошио си, како нас обавјешатава лист „Дан“ равно 13,500 евра, а могао си да из буџета потрошиш за пут у Ватикан и назад свега 500 евра да си летио  low-cost компанијом.

На крају, драги и весели рођаче, ужасава ме поређење са Милом. Наиме, ако си већ у првој години предсједничког мандата у нечему дупло превазишао Мила Ђукановића, бојим се да ћеш на крају мандата у свему дупло превазићи Мила на скали негативних учинака, па ћеш, пази сада коперниковског обрта, бити најзаслужнији за Милов тријумфалан повратак на политичку сцену…

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЖРТВЕ КОМУНИСТА ВАПЕ ЗА ПРАВДОМ: У Словенији мајских дана 1945. године стријељано 10.000 црногорских четника!

ДАНИ ИНДИЈСКЕ КУЛТУРЕ У БЕОГРАДУ И “ДУЧИЋЕВ ДАН” У НОВОМ САДУ: Изложба др Татјане Бурзановић из Подгорице – на путу Рабандранта Тагореа и Јована Дучића!

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

александар1

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА: Суштина наше вјере је искрена љубав!

пјешивци

СВЕЧАНО У ПЈЕШИВЦИМА: Побједа живота над смрти!

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

maida

БОЉЕ БИТИ БОШЊАК НЕГО СРБИН, ВЕСНУ БРАТИЋ ГРАЂАНИСТИ ЧЕРЕЧИЛИ ПО МЕДИЈИМА КАДА ЈЕ РЕКЛА ДА ЈЕ СРПКИЊА: Маиду као Бошњакину приказују за примјер како треба подржати Резолуцију о Сребреници!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!