Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИЈЕ НЕКА ШТЕТА: Јаков Милатовић иступио из “Европе сад”!

Замјеник предсједника Покрета Европа сад и актуелни предсједник државе Јаков Милатовић поднио је оставку на све функције у Покрету Европа сад.

Како је казао, досадашњи начин рада је супротан обећаном и вриједностима које је имао на уму приликом стварања ПЕС-а.

Приликом оснивања Покрета Европа сад, грађанима смо обећали транспарентност у раду, рационалан и аргументован дијалог о политикама које су инклузивне и одрживе. Истовремено, обећали смо да ће компетенције и лични интегритет представљати одлучујуће факторе при запошљавању и напредовању. Такође, обећали смо другачију политичку културу утемељену на уважавању различитости и афирмисању европских вриједности, указао је Милатовић.

Поручио је да ће Покрет Европа сад остати важан дио у његовом животу.

Заједно смо заједно исписивали историју демократских промјена у земљи. Као и до сада, искључиво вођен интересима грађана, као предсједник Црне Горе све своје капацитете усмјерићу ка реализацији кључних државних приоритета, закључио је Милатовић у објави на мрежи Икс.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КО ТО КАЖЕ, КО ТО ЛАЖЕ ДА НЕМА КОМУНИСТА: У Подгорици међународни симпозијум о Видоју Жарковићу, организатори Монтенегрини, предаје и Мило!

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!

“СЛОБОДНА ДАЛМАЦИЈА”, ПРЕМА ХРВАТСКОЈ ТРЕБА ПОДИЋИ КИНЕСКИ ЗИД: “Комшијама” смета што фестивал клапа у Херцег Новом организује СРБИН!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!