Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Коначно: СНП покренуо иницијативу за смјену Мила!

Социјалистичка народна партија (СНП) упућује иницијативу парламентарној већини за покретање поступка за опозив предсједника Црне Горе Мила Ђукановића због, како је саопштено из те партије, његових скандалозних изјава и позива на нова дијељења и сукобе, јавља агенција МИНА.

Очигледно кршење Устава од стране тренутног предсједника Црне Горе довољан је разлог да коначно сасијечемо политику подјела, мржње и сукоба у Црној Гори, коју персонификује Ђукановић– казали су из СНП-а.

Како су навели из те партије, неспорно је да држава може обезбиједити све неопходне услове да Српска православна црква оствари Уставом загарантована права. Неспорно је, сматрају у СНП-у, да Ђукановић није достојан функције предсједника Црне Горе.

Из те партије су казали да су његово понашање и посљедња изјава још један доказ да он није предсједник свих грађана, „него само своје превазиђене политике Демократске партије социјалиста”.

-Сваким даном показује страх за себе и своје сараднике који су опљачкали и уништили Црну Гору, а који морају одговарати пред независним тужилаштвом– навели су из СНП-а.

Из СНП-а су поручили парламентарној већини да су за опозив Ђукановића.

Наше потписе имате на столу– казали су из СНП-а.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!