Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Јово Пејовић (ДНП): Мило главни непријатељ Црне Горе, дошло вријеме за ванредне предсједничке изборе!

‘-Ваљда је свима који се иоле разумију у политичка дешавања у Црној Гори јасно да све конце око подизања тензија у сусрет устоличењу митрополита Јоаникија вуче главни протагониста свих подјела у Црној Гори Мило Ђукановић. То што се у јавности оглашавају његови савјетници, дворски аналитичари и потрошени политичари је добро осмишљена представа која има за циљ да изврши притисак на нову Владу која и након годину дана од парламентарних избора нема представу о томе колику има подршку у институцијама којима руководи, рекао је данас Јово Пејовић, потпредсједник ДНП-а.

Он додаје да због несигурности у снагу државе, нова Влада представља погодно тло за све врсте притисака, а нарочито оних који се спроводе из сјенке под диригенском палицом Мила Ђукановића и једног броја западних амбасада.

Умјесто да Ђукановић одговара за непочинства која је починио за вријеме своје тридесетогодишње владавине, он заваљен у удобну предсједничку фотељу вјешто пребацује лопту из свог у туђе двориште и координира активности на дестабилизацији политичке сцене. Зато би одмах требало кренути у организацију мирних грађанских протеста испред зграде предсједника државе Црне Горе и тражити његову неопозиву оставку. Ванредни предсједнички избори су и до сада били неминовност након пораза ДПС-а на прошлогодишњим парламентарним изборима, а њихово одлагање представља опасност да дође до тоталне дестабилизације Црне Горе. Уосталом, ово је био први захтјев свих грађанских протеста прије одржавања прошлогодишњих парламентарних избора, поручује он.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!