Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Небојша Медојевић: Катнићу, ухапси Здравка, ако ти баста!

Предсједник Покрета за промјене и један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић поручио је главном специјалном тужиоцу да треба треба, “ако му баста” да одреди притвиор премнијеру Здравку Кривокапићу.

Медојевић је то саопштио јер је предсjедник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић пред специjалном тужитељком Лидиjом Вукчевић jутрос у своjству грађанина дао изjаву поводом раниjих тврдњи да му се спремало хапшење у случаjу да jе потписао Темелjни уговор са Српском православном црквом у Београду.

Милан Кнежевић и ја смо се одазвали сваком позиву из тужилаштва и дали обимне и детаљне исказе. Катнић је од судова тражио да нас затворе на 4 и 2 мјесеца. ‘Ајде, Катнићу, ако ти баста и ако нијеси оно што си рекао некоме другоме у Скупштини, тражи затвор за Кривокапића. Неодазивање на позив тужилаштва, прикривање извршилаца кривичног дјела, помагање извршиоцима кривичних дјела, лажно свједочење… Али ви сте обојица из исте партије – ДПС-а и имате истог власника – Мила Ђукановића, па ћеш сад, јуначки, сагнути главу – истиче се у саопштењу Небојше Медојевића.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!