Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Епископ Јован позвао Здравка Кривокапића: Премијер да дође у Јасеновац!

Епископ пакрачко-славонски Јован позвао је данас премијера Здравка Кривокапића да 13. септембра када се обиљежавају Свети Српски Новомученици Јасеновачки, дође у Јасеновац.

Нека дође он и представници из Владе– казао је владика.

Он је позвао и све Величане да посјете Јасеновац.

Очекујем вас у септембру да дођете у што већем броју. Јасеновац је свједочанство страдања српског народа, баш као и велика– поручио је владика.

Поред епископа Јована, литургију у помен невиним жртвама страдалим у злочину 1944. године у селу Велика служио и епископ Методије. Након службе, уприличен је богат културно-умјетнички програм.

Yлочин су на данашњи дан починили нацистичке СС једнице Принц Еуген уз асистенцију јединице Скендербег. Након 77 година, почаст жртвама одао је црногорски државни врх, на челу са министрима Сергејем Секуловићем и Јаковом Милатовићем.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОГЛЕД НА НАЈВИШИ ПРАВНИ АКТ: Устав – зла коб ДПС-овске Црне Горе!

МИЛОШ КОВИЋ: Историја се понавља, дуга историја геноцида над Србима – Срби морају знати шта их је снашло у 20 – том вијеку!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Прича о геноциду је опасна, Црна Гора не треба да гласа за Резолуцију о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

пјешивци

СВЕЧАНО У ПЈЕШИВЦИМА: Побједа живота над смрти!

maida

БОЉЕ БИТИ БОШЊАК НЕГО СРБИН, ВЕСНУ БРАТИЋ ГРАЂАНИСТИ ЧЕРЕЧИЛИ ПО МЕДИЈИМА КАДА ЈЕ РЕКЛА ДА ЈЕ СРПКИЊА: Маиду као Бошњакину приказују за примјер како треба подржати Резолуцију о Сребреници!

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!