Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Рада Вишњић: Братић је морала да каже истину!

Учитељица Рада Вишњић тврди да је прије разрјешења дужности в.д. директорице ОШ „Југославија“ у Бару, одустала од те функције. Она истиче да је у понедељак, 19. јула добила рјешење да је именована за в.д. директора Основне школе “Југославија” у којој је добила, како каже, нерегуларан отказ, што ће се на Суду доказати.

Како је политичка јавност бурно реаговала, јер сам декларисана као национална Српкиња, па су ме опет покушали неистомишљеници дискредитовати као личност, по устаљеном обичају и како је моја министарка насјела на све те нецивилизоване реакције и најавила разрјешење истога дана, ја сам сјутрадан, у уторак обавијестила Министарство преко њених људи, да одустајем од потписивања рјешења због притиска који је извршен на моју личност и обавијестила моју секретарицу школе да нећу преузету функцију и да не желим то радно мјесто, наводи се у њеном саопштењу.

Тако, додаје Вишњић, мисли да је било поштеније да је, како каже, њена министарка саопштила јавности истину, него што је ћутала о томе и данас послала поштом њено разрјешење.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!

ОЧЕКИВАНО ОД СПАЈИЋА: Подржаћемо Резолуцију о Сребреници!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Да имамо министре гласали би против усвајања Резолуције о Сребреници, нећемо дозволити повратак ДПС-а, предложићемо Резолуцију о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мораан

МАНАСТИР МОРАЧА У СЛАВУ ВАСКРСА, АНДРИЈА МАНДИЋ: Чувајмо светиње и градимо слогу!

марија захарова

МАРИЈА ЗАХАРОВА: Позивамо аутора Резолуције о Сребреници да повуче документ!

александар1

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА: Суштина наше вјере је искрена љубав!

пјешивци

СВЕЧАНО У ПЈЕШИВЦИМА: Побједа живота над смрти!

јоаникије0

ВАСКРШЊА ПОРУКА МИТРОПОЛИТА ЈОАНИКИЈА: Црна Гора да превазиђе подјеле и да не заборавимо страдање Срба на Космету!