Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Андрија Мандић: Разочарани потезима власти, народ дигао велики устанак!

‘-У Павино Поље ме је позвао и угостио мјесни одбор коалиције “За будућност Црне Горе”. У пријатељској и братској атмосфери, са тим храбрим и доследним људима сам разговарао о тренутној политичкој ситуацији и изазовима који су пред нама, написао је један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић на Твитеру.

Ови прекаљени борци против диктатуре Мила Ђукановића су веома разочарани последњим потезима актуелне власти. Нарочито што је погрешне кораке, потпуно супротно њиховим очекивањима, направио неко са наше листе коју су они свесрдно подржали”, навео је он.

Како је истакао, на састанку су постигнути конкретни договори везано за пројекте помоћи грађанима Вранешке долине, као и умрежавања домаћина овог краја са предузећима и изван Црне Горе.

Прославили смо и Тринаестојулски устанак, кад је читава Црна Гора, свих идеолошких праваца, устала на отпор против тираније и окупације. Устанак је дигао народ, као одговор на проглашење петровданске фашистичке Црне Горе, а тако је био одлучан и 30. августа кад је гласао за пад диктатуре, напоменуо је он.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

ПЕТАР БОЖОВИЋ: Прича се о геноциду у Сребреници, а гледамо геноцид у Гази!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ustav-crne-gore-constitution-of-montenegro

ПОГЛЕД НА НАЈВИШИ ПРАВНИ АКТ: Устав – зла коб ДПС-овске Црне Горе!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!