Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Влада ли Црном Гором намјеснички трио: Прекомпозиција Балкана на српску штету и уз помоћ домаћег политичког тројца!

Пише: Иван Милошевић

Да ли то владалачки трио жели да недостатак парламентарне подршке надомјести подршком великих сила? Кривокапић код Џонсона, Палмер код Здравка и Мила, недавно Алекса у Бриселу, а Дритан у Сарајеву. И више са тих адреса добијају похвале него у сопственој кући. Чак је данас америчка амбасада јавно похвалила Милојка Спајића због неког мешетарања на берзи! Са стране стижу похвале, а у кући 14 од 81 посланика подржавају власт. Негдје сам прочитао да када те подржавају странци, а не властити народ, онда си њихов намјесник у сопственој држави. Нешто као високи представник у Босни, са том разликом што је високи представник гост у тој земљи, док су код нас намјесници домаћа чељад!

И нешто се грдно спрема Балкану, а посебно Србима, када су се странци оволико размиљели по региону. Коју год да окренеш ТВ са њених екрана се не скидају Енглези, Шпанци, Американци,… Уколико нијесмо заборавили када почну таква окупљања, Срби треба да се припреме да прогутају неку велику кнедлу! Да ли ће то овога пута бити Космет или РС, не знам, али да нам се спрема чорба, спрема!

А наш трио одмах потрчао да се укључи у нови инострани политички стампедо на Србе на Балкану. Као да су једва дочекали и све им је то пало као кец на десетку, како у првом плану не би била њихова катастрофална парламентарна подршка, него страна хвала и оде наводним успјесима нове власти! Када се Здравко слика за разбарушеним Борисом и диоптричним Палмером, обичан свијет заборави шта му се дешава у кући и пред носом. Постану туђе работе прече од сопствених, што се на нашем примјеру види баш ових дана!

Жалосно је да су се и прије него што су откриле нове карте на Балкану, трио Здравко, Алекса и Дритан, сврстали на страну западне политике. У нашем случају то значи и политике чији је главни циљ на Балкану да онемогући утицај Русије и снажење Србије! Уколико се по јутру дан познаје, не треба сумњати да ће наш политички трио предводити борбу за тобожње европске вриједности и одбрану цивилизације од малигног руског утицаја. Србима у Црној Гори неће преостати, изгледа, ништа друго него да све то немо посматрају и крсте се и питају шта је оволика навалица и стиска због Срба или боље рећи Руса!

Док је у Црној Гори на власти у овом саставу намјеснички трио, Србима се не пише ништа добро. Преко ноћи су враћени пар година уназад, односно негдје у вријеме уочи литија. Пред њима је још једна борба за основно људско и национално поштовање и мјесто под Сунцем у овим брдима. Предстојећа борба биће нешпто другачија од предходне, јер ће Срби ускоро против себе имати власт за коју су сами гласали и коју су сами бирали, посебно премијера! 

Шта све Србе треба да снађе и кроз шта све треба да прођу, мајко Божја! Мора да смо стварно нешто значајни када се оволика сила дигла на нас! И поред најбоље воље и труда да схватим зашто смо толико значајни, не успијевам да понудим ваљан одговор. Једино је сигурно да нас опет неће пустити на миру и да ће нас Џонсон, Палмер и Јенс, пажљиво пратити шта радимо. Овога пута у томе ће им помоћи власт коју су Срби сами довели на власт! Спрема се очигледно велика зајебанција. Живи били, па доживјели!

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАШТО ЈЕ КРИВ НЕМАЊА НЕДОВИЋ: Српству се не прашта!

ПОЗНИ ДПС РАДОВИ И ИЗВОЂАЧИ: Године почињу 30. августа!

КОНТРАДЕФАНЗИВА ОФАНЗИВЕ (“ВИЈЕСТИ”): Пописни Срби и Ерин Броковић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

deklaracija

СУДБОНОСНИ ПОГРЕШАН СРПСКИ ПОТЕЗ: У Загребу усвојена Декларација о уједињењу Јужних Словена!

vijesti

КОНТРАДЕФАНЗИВА ОФАНЗИВЕ (“ВИЈЕСТИ”): Пописни Срби и Ерин Броковић!

nik

КО НАС И ГДЈЕ ТО ВОДИ: Ник Ђељошај у име Црне Горе у Вашингтону потписује Меморандум о разумијевању са Америком!

srpskohrvatski-partizani-ulaze-u-beograd-oktobra-1944-1944-unknown-40-partizani-ulaze-u-beograd-P2CNHH

КОМУНИСТИЧКА ОКУПАЦИЈА И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Београд није ослобођен 20. октобра 1944. године!

Rajko-Perovic

СЈАЈНО, ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, РАЈКО ПЕРОВИЋ: Они неће са нама, а због тога што су такви какви су, ДПС неће са њима!