Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС преко антифашизма до власти: Манипулације Милових носталгичара!

Пише: Славко Фуштић

Ових дана актуелна је тема антифашизам. Одређени политички кругови у Црној Гори форсирају ову тему, таман као да је Црна Гора држава са утемељеном фашистичком прошлошћу.Као да је 1945. година, а не 2021.

Овим манипулаторима треба утувити у главу, да у Црној Гори никада фашизам није имао никакво озбиљније утемељење. На овај начин, измишљање фашизма у данашњој Црној Гори постало је профитабилно занимање за носталгичаре ДПС владавине, као и за њихове послодавце из самог ДПС-а. ДПС-ови независни медији и аналитичари по сваку цијену проглашавају за фашисте све оне који желе извршити ревизију тековина ДПС владавине. Та њихова глупост као да нема граница.

Тако, пишање пијаног човјека уз споменик, проглашавају за фашизам.( Наравно да сваки нормалан грађанин то осуђује као неваспитани и простачки чин) Посебну пажњу заслужује њихова лична фрустрација, заснована на ординарној глупости, да ће изазивањем подјела на теми фашизма, односно антифашизма ,успјети да се врате на власт. Тако што су у свом шизофреном лудилу умислили да ће превести на своју страну Демократе и Уру у борби за очување њиховог опљачканог богатства, а маскирано борбом против фашизма и борбом за грађанско друштво.Страшна намјерна глупост, која се на жалост прима међу осамдесет петицама. Али не и међу нормалним грађанима, који су у огромној већини.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!