Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Мирко Илић: Свака пресуда биће мања од стида и срама које преживљавам!

Недавно је инцидент сркнављења споменика Љуба Чупића у Никшићу изазвао буру у јавности. Као виновника овог акта полиција је означила и привела Никшићанина Мирка Илића.

Он се тим поводом обратио грађанима Никшића и Црне Горе, а портал ИН4С преноси његову поруку:

Ја, Мирко Илић, овим путем желим да се извиним породици Чупић-Ћупић којој сам због непочинства нанио бол, али и грађанима Никшића и Црне Горе. Никада у свом животу нијесам оскрнавио било чије спомен обиљежје, споменик или гроб, који су за мене били и остали светиња. Нажалост, алкохол је учинио своје због чега се данас стидим и кајем. Бог ми је свједок да сам много пута пролазио поред споменика Љуба Чупића и никада ми није пало на ум да урадим нешто нељудско. Схватам реакцију и суд јавности и породице Чупић-Ћупић. Ту сам да сносим све косеквенце. Ово је за мене катастрофа и свака пресуда биће мања од стида и срама које преживљавам, навео је Илић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Да Спајић размишља о Србима у Црној Гори не би подржао резолуцију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!