Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Мотори, мотори: “Вијести” подметнуле слику новој авио-компанији!

Реклама нове државне авио компаније објављена је са сликом авиона чији је мотор у пламену, а по изјавама из Владе Црне Горе, ту фотографију су поставиле “Вијести”. Слика је изазвала низ коментара на друштвеним мрежама, јер се радило о инциденту авиона компаније Унитед Аирлинес на лету 328 изнад Денвера, кад се мотор распао, а дјелови се распршили по граду.

Савјетник премијера и шефица Службе за односе с јавношћу Андријана Ђордан саопштила је да је та објава на фејсбук налогу Владе преузета са фејсбук налога Министарства економског развоја, које је, опет, подијелило вијест са портала Вијести у којој је То Монтенегро најавио почетак комерцијалних летова.

Дакле, портал Вијести је бирао фотографију, а она се, јасно, појавила на свим налозима који су преузели објаву – појаснила је Ђордан и навела да Влада у медијима види партнере у изградњи бољег друштва.

У Влади вјерују да је избор фотографије (која је касније и замијењена) превид, а не лоша намјера. У том контексту не радује нас што медији из цијеле ове приче издвајају очигледно лош избор фотографије својих колега (портала Вијести), а не фокусирају се на чињеницу да Црна Гора има нову националну компанију изграђену у рекордном року (за мање од три мјесеца), која ускоро постаје оперативна и почиње да исписује нове странице нашег ваздухопловства и, увјерени смо, наше цјелокупне привреде – поручила је Ђордан.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Да Спајић размишља о Србима у Црној Гори не би подржао резолуцију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

region1

СА ТРИБИНЕ О “СРБИМА И РЕГИОНАЛНОЈ СТАБИЛНОСТИ”: Резолуција о Сребреници је опасна за Србе, дјеца ће учити да смо починили геноцид!

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!