Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Раде Шербеџија: Због короне сви ћемо завршити на психијатрији!

Прослављени глумац Раде Шербеџија гост је 49. Феста у Београду са филмом “Рибање и рибарско приговарање” у режији Милана Тренца, а у сусрету са новинарима поручио је да морамо одржати ритам живота упркос пандемији.

Суочени смо са опасним вирусом који мутира и сије страх и смрт по свијету. Погледајте Индију. То је опасан противник који не само својим бактериолошким дјеловањем, већ и посљедицама инфекције уништава људе. Проблем је што тај вирус у великој мјери утиче и на психу човјека. Завршићемо сви по психијатријским болницама. Разбољевамо се сви од других болести јер подлежемо страху и паници – казао је Шербеџија.

Прослављени глумац је позвао све да упркос пандемији покушају да се одупру страху и нервози.

Морамо одржавати ритам својих живота упркос пандемији. Морамо поштовати ритам нашег тијела и духа упркос разорном дејству болести. Зашто би одржзавање филмског фестивала било опасније од црквених литургија и политичких скупова. Честитам још једном организаторима Феста што су упркос свему успjели да нас “часте” филмским фестивалом у којем публика гледа филмове у бииоскопским салама, како и доликује – казао је Шербеџија.

Извор: Дан

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ГЕНОЦИДНИ ПОДАЦИ, ОДБОР ЗА ЗАШТИТУ СРБА У БИХ: У Зеници живјело 24.500 Срба, а сада око 1.000!

ИНТЕРВЈУ, СВЕТИСЛАВ ЛУТОВАЦ, ДОКТОР БЕЗБЈЕДНОСТИ: Изневјерена очекивања 30. августа, сувереност Црне Горе под знаком питања, а са кадровима ДПС-а у новој власти нема обрачуна са бившим режимом!

“ДУЧИЋЕВ ДАН” У НОВОМ САДУ И ДАНИ ИНДИЈСКЕ КУЛТУРЕ У БЕОГРАДУ: Изложба др Татјане Бурзановић из Подгорице – на путу Јована Дучића и Рабиндраната Тагореа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!

jovan eraković

АФОРИЗАМ ДАНА, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “По свијету се вуцало, па када се офуцало…”!