Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Када неће премијер у Србију, хоће Срби: Ниједна политика не може да поремети братске односе Црне Горе и Србије!

Делегација Демократског фронта и Коалиције “За будућност Херцег Новог и Боке” састала се данас са предсједником Покрајинске владе Војводине Игором Мировићем и градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем.
На састанку је договорена сарадња Морског добра и Привредне коморе Војводине, као и конкретне активности са Туристичком организацијом Војводине у циљу још веће посјете туриста из Војводине и цијеле Србије Херцег Новом и Боки, као и у циљу развоја туризма у Црној Гори.
Потпредсједник Нове српске демократије и посланик ДФ-а Симонида Кордић је нагласила да је развој економске и културне сарадње између Црне Горе и Војводине у заједничком интересу. Посебно је скренула пажњу на потребу и интензитет сарадње Херцег Новог и Новог Сада.
Слика може припадати једна или више особа, људи стоје и у затвореном
Предсједник Мировић је апеловао на све грађане Војводине да свој одмор проведу у Црној Гори и казао да ће сам љетовати са породицом у Херцег Новом, једном од најљепших градова нашег приморја.
-Ниједна политика не може да поремети односе обичних људи у Србији и Црној Гори, јер нас вежу пријатељство и братство у чије су темеље многи положили своју жртву. Очекујем да данашњи сусрет буде позив за све да идемо трасом политике која ће омогућити још бољу сарадњу двије земље, јер то траже грађани, привреда, туризам, али и све друге области друштвеног живота и рада и у Србији и у Црној Гори, рекао је Мировић.
Градоначелник Новог Сада је позвао Новосађане да посјете братску Црну Гору и подржао “Коалицију за будућност Херцег Новог и Боке” на предстојећим изборима, са жељом да наши блиски и братски односи буду још бољи у будућности.
Потребно је нагласити да су становници Србије и Војводине и у најтежим временима били најбројнији туристи у Црној Гори. Херцег Нови нарочито гаји добре привредне и културолошке односе са традиционално блиском Србијом на корист свих наших грађана и у интересу боље будућности Херцег Новог, Боке и цијеле Црне Горе.
Учесници састанка су поздравили иницијативу предсједника Нове српске демократије Андрије Мандића за одржавањем оваквог једног састанка који значи много у повезивању Боке Которске и Војводине, уз наду да ће слични састанци бити чешћи.
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

МОНАРХИЈА: Црква и Круна заједно!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!