Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Небојша Медојевић: Одузети станове, стоп пљачки!

‘-Све ове одлуке су нелегалне јер су донете без јасних критеријума и на штету имовине Црне Горе. Да сам премијер, одмах бих направио Лекс специјалис да укине све одлуке бившег режима који пружају приватне погодности државним функционерима и на штету Црне Горе. Све ове одлуке о додели станова или стамбених кредита, у нетржишним условима, понудио бих било какве државне службене анексе уговора којима би морали да плате тржишну вредност станова, изјавио је Небојша Медојевић, посланик ДФ-а, поводом информација да је већина документације о додјели службених станова уништена.

Он тврди да је то класична пљачка државе од државних функционера који су дужни да своје функције обављају у складу са Уставом и законом.

Нека плаћају станове по условима на тржишту. Иначе, одузети све станове и вратити их у државу! Доста је пљачкања од ових “патриота”, закључио је он.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!