Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Милан Кнежевић: Помирење Кривокапића и Лепосавића кључ за опстанак владе!

Помирење премијера Здравка Кривокапића и министра правде, људских и мањинских права Владимира Лепосавића, кључ је за опстанак Владе, сматра један од лидера Демократског фронта (ДФ) Милан Кнежевић.

Кнежевић је агенцији МИНА рекао да је криза очигледна и да је настала у Влади сукобом Кривокапића и Лепосавића. Он је казао да је све остало што се дешава и што се десило на састанку премијера и лидера парламентарне већине посљедица тог сукоба за који, како је казао, ДФ не сноси одговорност.

Јуче смо позвали Кривокапића да разријеши кризу на начин што ће се помирити са Лепосавићем и растеретити парламентарну већину његовог континуираног притиска да гласамо за смјену министра правде, рекао је Кнежевић.

Он је казао да је, без обзира на уобичајени сукоб мишљења са премијером, увијек спреман за разговор, али не за уцјене и притиске да гласа за смјену Лепосавића. Упитан шта ако Лепосавић буде смијењен гласовима Демократске партије социјалиста (ДПС) и дијела власти, Кнежевић је одговорио да не може “да хипотетише”.

Да ли ће дио парламентарне већине гласати са ДПС-ом за смјену Лепосавића није на мени да хипотетишем, али свакако мислим да је кључ опстанка ове Владе помирење Кривокапића и министра кога је он предложио, закључио је Кнежевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!