Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Напад на Сеада Садиковића осудила цјелокупна јавност, Влада ЦГ: Насиље над новинарима недопустиво!

Влада Црне Горе осудила је напад на новинара ТВ Вијести Сеада Садиковића током вечерашњег “патриотског” скупа у Бијелом Пољу. Поздравили су брзу реакцију надлежних органа и апеловали да починиоци буду изведени пред лице правде.

Поручили су да су напади на новинаре апсолутно недопустиви, те да је слободно бављење новинарском професијом предуслов за изградњу демократског друштва.

-Ниједна врста насиља у нашој земљи неће бити толерисана, а Влада ће бити гарант безбједности сваког појединца, казали су из Владе.

Позвали су грађане на очување мира и поштовање епидемиолошких мјера.

Напад на Садиковића осудио је и Дритан Абазовић, потпредсједник Владе ЦГ, Алекса Бечић, предсједник Скупштине, као и Мило Ђукановић, предсједник државе. Осуде стижу из странака, новинарских удружења и грађана.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

ГОВОРИ СЕ О ЗЛОЧИНИМА, ПА ДА НЕ ЗАБОРАВИМО: Крвави пир Османа Растодера под Чакором!

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!