Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Драган Копривица као Док Холидеј: Зове на “двобој” Милорада Поповића, може да му се придружи и Аднан Чиргић!

Спољни експерт за ресор културе у Министарству просвјете, културе, науке и спорта Драган Копривица, позвао је власника ОКФ-а Милорада Поповића на јавни дијалог. Како је истакао, с обзиром на то да је у извјештајима Министарству у више наврата указивао на недозвољене радње Поповића, а што је доспјело и у медије, позива га на јавни дијалог да би се чула и друга страна.

Уважавам чињеницу да је Поповић, по информацијама пристиглим на ресор културе на Цетињу око кашњења документације, имао здравствене проблеме са корона вирусом и желим му добро здравље. А сад, пошто је био редовни лобиста бившег режима на Првом каналу ТВЦГ, па већ недостаје гледаоцима, предлажем да покушамо организовати сучељавање управо на Јавном сервису, наводи се у саопштењу Копривице.

Како је додао, неће му сметати ако за испомоћ поведе са собом Аднана Чиргића, којег је синоћ на ТВ Вијести дублирао Новак Аџић, по систему “што га брани кад га не одбрани“.

А да би наступ био избалансиран, желио бих да емисију води моја суграђанка, Тамара Никчевић, поручује Копривица.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КО ТО КАЖЕ, КО ТО ЛАЖЕ ДА НЕМА КОМУНИСТА: У Подгорици међународни симпозијум о Видоју Жарковићу, организатори Монтенегрини, предаје и Мило!

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!

“СЛОБОДНА ДАЛМАЦИЈА”, ПРЕМА ХРВАТСКОЈ ТРЕБА ПОДИЋИ КИНЕСКИ ЗИД: “Комшијама” смета што фестивал клапа у Херцег Новом организује СРБИН!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!