Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Владислав Дајковић: Радим за будућност братства, треба ли да се тога стидим!

Пише: Владислав Дајковић

У току јучерашњег дана сам доживио праву хајку, увреде и нападе, због тога што сам на крају честитке 8. марта на шаљив начин рекао да ћу – са својом дјевојком – да радим на будућности Дајковића. Ту примитивну хајку је повео градоначелник Подгорице Иван Вуковић који је, између осталог, рекао да сам увриједио жене својом честитком. Наравно, онда су се надовезали и Милови медији који су ме сатанизовали током цијелог дана.

Е сад, бићу врло јасан: Ничег се не стидим, нити сам ишта погрешно рекао. Наравно да ћу да радим на будућности Дајковића и наравно да ћу да правим дјецу са својом будућом супругом. Зар треба да се стидим тога? Да ли сте ви нормални?

Људи, бијела куга нам разара земљу, млади парови немају никакве олакшице да започну брачни живот, нити да подигну кредите за стан, а ови душебризници које је, очито, донијела рода на овај свијет, критикују и пљују, јер сам рекао да ћу да радим на будућности моје породице. Требао бих, ваљда, да радим на њеном уништењу.
Или би били срећни да ме је, неким случајем, дочекао какав геј момак на вратима стана. Вјерујем да бих од тих критичара, НВО сектора и Миловог градоначелника добио аплаузе. Ипак, тај филм неће гледати ови освједочени стрејтофоби, нити Иван Вуковић који “воли жене и радо их се сећа”.

На крају, баш ме брига шта ко мисли. За мене је породица СВЕТИЊА и сваку ноћ ћу да радим за будућност Дајковића. Сад је ред да и ви узмете ствар у своје руке. Само тако ћемо направити јаку, снажну и велику Црну Гору.

Водите љубав, а не рат!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

broz2

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

moskvaigor

МОСКВА: Приказан филм Игора Дамјановића “Крај неоколонијализма – Централноафричка Република”!

spajic-3

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

katnić

ОДЛУКА: Катнић у притвору још два мјесеца!