Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДНП: Насиље на Цетињу не смије остати некажњено!

Демократска народна партија дужна је реаговати на последице данашњег непријављеног окупљања на Цетињу у организацији Факултета за црногорски језик и књижевност.

Свједоци смо да су у пријестоници Црне Горе недавно окупљени грађани уклонили вијенац који су на гроб краља Николе недавно положили представници Владе Црне Горе обиљеживши на тај начин 100 година од његове смрти. Данас, на Цетињу отишло се и корак даље, па смо могли видјети слике дивљаштва и хулиганства. Наиме, видјевши да је испред зграде Министарства културе дошло до окупљања групе грађана, професор и државни секретар Драган Копривица изашао је испред зграде како би позвао организаторе окупљања на разговор. На пружену руку и ријечи разума, одговор окупљене масе биле су каменице упућене ка професору Копривици, а потом и насилан упад у просторије Министарства културе, саопштавају из ове странке.

Демократска народна партија позива тужилаштво да хитно реагује и процесуира оне који су данас на Цетињу одржали час мржње и своје захтјеве или како су данас истакли окупљени правду, тражили каменицама и употребом голе силе.

Захтијевамо да одговорне процесуирате и да се коначно стане на крај сваком облику насиља, јер смо сви свједоци изузетно запаљиве атмосфере и подјела у друштву. Одговорност је на тужилаштву и правосудним органима, закључују у ДНП-у.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!