Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Стигле вакцине: Србија увијек уз Црну Гору!

У Подгорицу је авионом државе Србије допутовала и премијерка Ана Брнабић коју су аеродрому дочекали премијер Здравко Кривокапић, чланови његовог кабинета, и министарка здравља Јелена Боровинић Бојовић. Србија је донилара 2000 вакцина Црној Гори.

Возилом апотекарске установе „Монтефарм“ преузете су вакцине.

Кривокапић је захвалио Брнабић „што нам је донијела најдрогоцјенији поклон…“

Грађани Црне Горе су дуго ишчекивали када ће доћи вакцина. Стигла је вакцинан. Ово је 74. дан рада ове Владе и неко треба да се запита шта је било од 30.8 до 4.12. и шта то ми нисмо одрадили највећи дио посла и као Србија обезбиједимо грађанима оно што је и Србија, а то су вакцине, рекао је Кривокапић.

Он је казао да му је задовољство што је Брнабић допутовала у Црну Гору.

-Биће прилике и времена и знаћемо да вас угостимо како доликује црногорском гостопримству, рекао је Кривокапић.

Премијер је казао и да су грађани Србије „и овог пута пријатељски, одричући се својих вакцина упутили их Црној Гори“ и да се то „не дешава први пут у историји“..

Задовољство ми је да сам са вама и да у име Србије уручим донацију, поклон, грађанима и народу Црне Горе. Донација од 4.000 је довољна да се вакцинише 2.00 људи и ускоро се видимо поново да донесемо другу дозу, или да ви дођете у Београд. То не дјелује можда као велика доза вакцина, али је довољна да се имунизују здравствени радници, рекла је Брнабић.

Брнабић се захвалила потпредсједнику Владе Дритану Абазовићу, лидерима Демократског фронта Андрији Мандићу и Милану Кнежевића који су се, како је рекла, „потрудили да вакцине у Црну Гору стигну што прије“.

Преносим поруку Александра Вучића да смо спремни да донирамо још вакцина. Ако буде била потребна додатна донација, ту смо уз вас, поручила је Брнабић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СКАНДАЛОЗНЕ ИЗЈАВЕ ПРЕДСТАВНИКА ХРВАТСКЕ ВЛАСТИ: У Јасеновцу је било злочина, али не над Србима!

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ, ОТРГНУТО ОД ЗАБОРАВА: Истина о Сребреници и овако је било!

ПОВОДОМ ОДЛУКЕ ДА ПОДРЖИ РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ: Протест испред Владе у 19 сати!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

prva

“ПРВА ТВ”, РЕЗОЛУЦИЈА И ПРАВОСЛАВНО ПОМИРЕЊЕ: Нема мира без рехабилитације црногорских четника, Јаков за сада ћути о томе!

penzija33

ПРЕДСТАВНИЦИ ПЕНЗИОНЕРА: Нећемо повећање чланарине, Савез пензионера је и даље филијала ДПС-а!

desanka

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

duskotrifun

“СРПСКА КУЋА”: Вјечне теме пјесника Душка Трифуновића!