Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Мило у Никшићу иде на све или ништа: У кампањи Душко Марковић и Предраг Бошковић!

У кампањи за локалне изборе у Никшићу Мило Ђукановић, лидер ДПС, не жели ништа да препусти случају, па је у кампању укључио и донедавно високе државне функционере. Неки медији су објавили да је у мјесној заједници Драгова Лука координатор ДПС бивши премијер Душко Марковић, а у Хумцима, бивши министар одбране Предраг Бошковић!

Уз градоначелника Никшића Милутина Симовића, Ђукановић у родном граду покушава да пресели кадрове који нису много допринели да Никшићу врате позицију коју је имао као некадашњи индустријски центра Црне Горе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕДЛОГ: Српски национални савјет тражи референдум о Резолуцији о Сребреници!

ПОД ЛУПОМ: У Монтефарму и са новим директором највише се цијене рођаци!

СМИЈЕШНО И ТРАГИЧНО: Док у Црној Гори расте српски бунт због Резолуције о Сребреници, Јаков у Мајамију отвара Самит младих НАТО-а!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

Svetislav Lutovac isto

ИНТЕРВЈУ, СВЕТИСЛАВ ЛУТОВАЦ, ДОКТОР БЕЗБЈЕДНОСТИ: Изневјерена очекивања 30. августа, сувереност Црне Горе под знаком питања, а са кадровима ДПС-а у новој власти нема обрачуна са бившим режимом!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!