Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ало, Здравко, види шта ти ради “уважени предсједник”: Пинг-понг, пинг-понг… или комунистички триатлон!

Пише: Иван Милошевић

Уколико Здравко Кривокапић до сада није знао како се Мило Ђукановић зајебава сада зна. Уколико Здравко Кривокапић до сада није знао ко је “уважени предсједник” сада зна. Уколико му до сада није било нешто јасно, ваљда му је сада све јасно. Само за два дана Ђукановић му је вратио двије пинг – понг лоптице и побрао френетичне аплаузе својих присталица, а његови посланици вјеrоватно ових дана сијају од среће и већ се спремају да се врате тамо гдје су били прије 30. августа!

Кохабитација у Миловом смислу баш овако изгледа. Пиши ти и усвајај Здравко што ти воља, ја ћу све то да вратим, а ти Здравко хајде на суд. И то уставни, гдје су све Милове судије које су шефу ДПС-а дужни до гроба. Добар дио њих није ни сањао да могу да буде судије и то уставне, али им је Мило то омогућио и нема сумње да ће то они знати да врате. И вратиће уколико буду у прилици!

Ево слушам баш сада Здравка како се позива на обећање Мила да неће ометати успостављање нове власти. Не знам је ли Здравко баш толико наиван да му је повјеровао или се ради о нечем другом? Гдје је Здравко живио ових посљедњих 30 година? У Црној Гори или је био на тродеценијском одмору на Аљасци?

Па, шеф ДПС-а је прекршио свако обећање које је дао и то од онога датом Слободану Милошевићу да ће бити уз њега до гроба, па до оних заклетви Светозару Маровићу да без њега ДПС не постоји! О обећањима грађанима и да не говорим. Колико је прошло само од оног његовог “Да живимо боље”, па све наовамо тјерај до лањског августа. А живимо све горе! Па, Мило је ради власти и опстанка на власти изневјерио све чега се дохватио и једино што је њему на памети је власт по сваку цијену! Како то изгледа након 30. августа Здравко има прилике да види ових дана!

Чујем јутрос и министра правде како каже да хоће правду, да неће реваншизам и да се са комунистима може и изванреволуционарним методама. Можда и може, али не на овој планети, јер сви комунистички системи смјењивани су таман онако како су долазили на власт – револуцијом и радикалним раскидом са комунизмом и његовим системом!

Како кафе, добра воља, разговори и састанци утиче на комунисте, Здравко гледа ових дана. И нека гледа и нека види како је то када се Мило зајебава не само са њиме, него са свима нама. Зајебанција је тек почела и биће тога још. Уколико Здравко одлучи да се не зајебава него комунисте стави тамо гдје им је мјесто, можда зајебанција и престане. На основу првих 30 дана нове владе нијесам сигуран да се зајебанције неће наставити!

ПС. Извињавам се због неких израза, али тешко је за понашање шефа ДПС-а наћи неки пристојан израз. Одавно у нашој политици мало чега има пристојног, па су поменути глаголи таман онакви каква нам је политика! 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАШТО ЈЕ КРИВ НЕМАЊА НЕДОВИЋ: Српству се не прашта!

ПОЗНИ ДПС РАДОВИ И ИЗВОЂАЧИ: Године почињу 30. августа!

КОНТРАДЕФАНЗИВА ОФАНЗИВЕ (“ВИЈЕСТИ”): Пописни Срби и Ерин Броковић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

deklaracija

СУДБОНОСНИ ПОГРЕШАН СРПСКИ ПОТЕЗ: У Загребу усвојена Декларација о уједињењу Јужних Словена!

vijesti

КОНТРАДЕФАНЗИВА ОФАНЗИВЕ (“ВИЈЕСТИ”): Пописни Срби и Ерин Броковић!

nik

КО НАС И ГДЈЕ ТО ВОДИ: Ник Ђељошај у име Црне Горе у Вашингтону потписује Меморандум о разумијевању са Америком!

srpskohrvatski-partizani-ulaze-u-beograd-oktobra-1944-1944-unknown-40-partizani-ulaze-u-beograd-P2CNHH

КОМУНИСТИЧКА ОКУПАЦИЈА И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Београд није ослобођен 20. октобра 1944. године!

Rajko-Perovic

СЈАЈНО, ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, РАЈКО ПЕРОВИЋ: Они неће са нама, а због тога што су такви какви су, ДПС неће са њима!