Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Именовања: Савовић савјетник премијера за унутрашњу политику

Политички директор Праве Црне Горе Жељко Савовић именован је за савјетника премијера Здравка Кривокапића за унутрашњу политику, саопштено је из те странке.

Имам изузетну част, која са собом носи и велику одговорност, да у изазовном периоду који је пред нама, будем дио најужег тима предсједника Владе. Са позиције савјетника премијера за унутрашњу политику бићу у прилици да се посветим раду на изградњи бољег и праведнијег друштва, навео је Савовић у изјави за медије.

Осим дужности савјетника премијера, свој допринос, како каже даће, и кроз чланство у двије Владине комисије – Комисији за кадровска и административна питања и Комисији за политички систем, унутрашњу и спољну политику.

Пред свима нама је огроман посао. Али, за то смо се борили и сада нам је дата шанса да се покажемо на дјелу, поручио је Савовић.

Савовић је додао да ће због обављања посла у Влади Црне Горе замрзнути своју позицију Политичког директора Праве Црне Горе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!