Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Епископ Јоаникије добро, али и даље позитиван на вирус

Епископ будимљанско-никшићки Јоаникије и даље је позитиван на корона вирус, али његов опоравак тече по плану, саопштено је из Митрополије црногорско-приморске Српске православне цркве.

Како је наведено, лекари су, након прегледа у четвртак, изразили задовољство добрим општим стањем Јоаникија, а спроведене су и контролне лабораторијске анализе и вирусолошко тестирање на корона вирус.

-На основу резултата лабораторијских налаза утврђено је да су сви маркери запаљења у физиолошким опсезима и да су вредности истих, поредећи претходне лабораторијске анализе, у константном опадању, додаје се у саопштењу.

Наведено је да је Пи-си-ар тестирање показало да је Јоаникије и даље позитиван на корона вирус.

Епископ  ће по савету лекара, а ради потребног одмора и рехабилитације  и у наредном периоду бити на кућном лечењу у катедралном манастиру Ђурђеви Ступови.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАНАС ЈЕ СВЕТИ ВАСИЛИЈЕ ЧУДОТВОРАЦ

МИЛОШ КОВИЋ: Историја се понавља, дуга историја геноцида над Србима – Срби морају знати шта их је снашло у 20 – том вијеку!

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!