Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Хрватска јесен Монтенегрина: Загреб задња линија одбране!

Пише: Иван Милошевић

Не знам да ли намјерно или случајно, али се опет понавља давно виђени сценарио по којем је задња линија одбране Монтенегрина – Загреб! Ко год у Црној Гори изгуби политички престо, а добио га је на радикалном антисрпству, помоћ за обнову свога пројекта потражи и пронађе је у Хрватској. И тако је већ деценијама, почев од Секуле Дрљевића, па преко Јеврема Брковића и данас Андреја Николаидиса. Овај задњи је у хрватском јутарњем листу закукао над Црном Гором и почео да јој пише некролог, као да је, не дај Боже, у њој завладао неки помор или је све понијела нека природна катастрофа!

У задњем тексту у том листу, а који преносе ДПС портали, Николаидис плаче над поразом ДПС-а и на све начине покушава да омаловажи и отворено се спрда са новом већином. Те они сатријеше све у Црној Гори, те ваздуха више нема, па се не може дисат, те не свићу зоре нити се људи ујутру буде, него се након 30. августа налазе у неком коматозном стању из којег нема излаза и гдје не помажу респиратори. Дај, Николаидисе, не кукај и не лелечи над живим људима и боље би тој персони било да кука над пропалим ДПС-ом и љеговим политичким и исталим промашајима! Ту и има материјала за кукање, док на другој страни након 30. августа има пуно наде и добре воље да све може бити боље него што је било!

И није ми јасно шта су се ухватили ови Монтенегрини пописа наредне године. Прво су задње и претходне изборе прогласили битком која се мора добити, а сада и попис наводе као историјску битку за опстанак Црне Горе. По њима уколико Срба буде више него што их је данас све пропаде, настаде потоп и нема те Ноеве барке која ће спасити Црногорце или боље рећи ДПС Монтенегрине. Ухватио се Николаидис и остала ДПС компанија пописа и ових дана се спремају за националну агитацију, а њен старт су озваничили у Загребу! Не тупите, Николаидиси и Николаидиси, какав год био попис наредне године и ма колико на њему буде Срба, планета ће и даље ићи устаљеном путањом, а и Црна Гора ће ићи својим путем. Уколико на том путу буде имала подршку Срба биће то боље за њу и никоме због тога ни длака са главе неће фалити!

Збиг тога ми ова загребачка мудровања изгледају некако испразно и онако као реда ради, односно као плакање на рамену уцвале удовице и посљедње шансе да те нико прими у загрљај! Путуј Никоалидис и остало друштво у Загреб,а за Црну Гору не брини! Постојаће она и без вас, па и без нас и шта сад? 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

МОНАРХИЈА: Црква и Круна заједно!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!