Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Одбачена пријава против “ИН4С”-а: Нема основа за гоњење Гојка Раичевића!

Основно државно тужилаштво у Подгорици, одбацило је кривичну пријаву против извршног директора НВУ „ИН4С“ Подгорица, Гојка Раичевића, јер нема основа за његово кривично гоњење због како су тврдили режимски медији и разни аналитичари, „утаје пореза и доприноса“.

Државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици је рјешењем одбацио кривичну пријаву против лица Г.Р, јер је оцјеном списа предмета нашао да нема основа за кривично гоњење”, наводи се у одговору “Побједи” из овог Тужилаштва

Подсјећамо, систематским нападима на главног уредника ИН4С, Гојка Раичевића – бесмисленим хапшењима и пребијањима – режимски центри моћи додали су и фабриковање лажних пријава и оптужби за неплаћање пореза. У свом обраћању јавности, Раичевић је прије десетак дана саопштио да „фалсификати Веселина Вељовића и „медијских спонзора“ разбијани су – моментално“.

Како је наш портал објавио прије десетак дана, према извјештају Пореске управе, НВО ИН4С је, не само платио ПДВ, све прирезе и порезе за сваки исплаћени хонорар, већ је НВО ИН4С у претплати за порез на додатну вриједност у висини 636.85 евра.

Извор: ИН4С

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!